Türk hacker'lardan takdir toplayacak hareket: Fetö'nün sitelerine 15 Temmuz şehitleri fotoğrafları konuldu!

Türk hacker'lardan takdir toplayacak hareket: Fetö'nün sitelerine 15 Temmuz şehitleri fotoğrafları konuldu!

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ölümü, örgüt içinde var olan çatışmaları daha da derinleştirirken, Türk hacker'larından da dikkat çekici bir hamle geldi. 'Bold Medya' ve 'Turkishminute' isimli FETÖ’ye ait psikolojik propaganda hesapları hacklendi. Hackleme işlemi sonrası bu hesapların ana sayfalarına 15 Temmuz şehitlerinin isimleri eklendi. Bu olay, hem örgütün içindeki gerilimi artırdı hem de Türk siber güvenlik mücadelesinin sembolik bir göstergesi oldu.

Gündem

23.10.2024, 16:28

Hayatını ABD'de sürdüren ve bir müddettir sağlık sorunlarıyla uğraşan 15 Temmuz​  darbe girişiminin baş sorumlusu hain FETÖ lideri Fetullah Gülen​ yaşamını yitirdi. Vatan haini Gülen'in ölüm haberi Türkiye'de büyük yankı bulurken, sevinçle karşılandı. Fakat Fetullah Gülen'in ölümü örgüt içerisinde bir belirsiz havasına sebebiyet verdi. Yaşanan bu ölümle beraber örgüt içindeki kavga daha da genişmeye başladı.

Örgütün ele başı Fetullah Gülen'in ölümüyle propaganda yaptığı belirilen örgüt yandaşlarının medya ağını çökertilmeye devam ediyor.

Oğluyla birlikte ABD'ye kaçmıştı! Hakim karşına çıkan Eylem Tok hakkında karar verildi! Oğluyla birlikte ABD'ye kaçmıştı! Hakim karşına çıkan Eylem Tok hakkında... Haberi Görüntüle

HESAPLAR ENGELLENDİ 

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya platformlarında FETÖ propagandası yapan 177 hesabı tespit etti. Bu hesaplardan 122'si Türkiye'de erişime engellendi. Engellenen hesaplar arasında Hakan Şükür, Ekrem Dumanlı ve Cevheri Güven gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Terör örgütü FETÖ'nün algı operasyonlarını yönetmek maksadıyla kullandığı iki ayrı web sitesi olan; 'Bold Medya' ve 'Turkishminute', Türk hackerlar tarafından hacklendi. İki internet sitesine girildiğinde ana sayfalarına, Türk Bayrağı ve 15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarının konulduğu gözlemlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading