Yandex Metrica

Sitede Ara

TÜRK-İŞ'in acı günü: TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak yaşamını yitirdi

TÜRK-İŞ'in acı günü: TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak yaşamını yitirdi

Yakandlığı amansız hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gören TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak yaşamını yitirdi. 

Gündem

08.05.2024, 08:05

Bir süredir tedavi gören TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak hayatını kaybetti. 

Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne olur? Türkiye BRİCS'e üye olacak mı? Türkiye BRİCS'e üye olursa ne... Haberi Görüntüle

TÜRK METAL SENDİKASINDAN AÇIKLAMA

Vefatla ilgili Türk Metal Sendikasından açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı, Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı, ülkemiz sendikal hareketinin yetiştirdiği değerli sendikacı Pevrul Kavlak, yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etmiştir. Merhum Genel Başkanımız için yarın saat 12.00'de Türk Metal Sendikası önünde bir tören yapılacak, ardından ikindi vakti Kırıkkale Kavlak Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir."

İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirildi! İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirildi! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Aralık 2023 tarihinde Pevrul Kavlak'ı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Ziyarette Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol eşlik etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading