Türk voleybolunda 3. Üstündağ dönemi!

Türk voleybolunda 3. Üstündağ dönemi!

Türkiye Voleybol Federasyonu'nda 3. Mehmet Akif Üstündağ dönemi başlıyor. Mehmet Aktif Üstündağ, bugün gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçildi.

Gündem

18.10.2024, 15:16

Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer'in başkanlık için yarıştığı genel kurul, Crowne Plaza Ankara'da yapıldı. Genel kurulda 218 oy kullanıldı. Üstündağ, bu oyların 121'ini alarak yeniden başkan oldu. Gökhan Dinçer ise 95 oy aldı, 2 oy geçersiz sayıldı.  3. dönemine giren Mehmet Akif Üstündağ, 2016 yılından bu yana görevini devam ettiriyor. 

Mehmet Akif Üstündağ başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay ve Bahar Mert yer aldı.

Seçimin ardından konuşan Üstündağ, seçimi kazanmasından doluyı mutluluğunu dektare ederek, Türk voleyboluna hayırlı olmasını diledi.

Türkiye'nin en başarılı federasyonu olduklarını hatırltan Üstündağ, "Bu hikaye ilmek ilmek örüldü. Başarıların arkasında kulüpler var. Kulüplere desteklerimiz artarak devam edecektir. Kulüpler olmazsa federasyon bir hiçtir. Kulüplerimizle her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Üstündağ, yeni bir müjdeyi de paylaşarak, "2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası, Türkiye'de yapılacak. " dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading