Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Türkiye alçaklığa sessiz kalmaz! ABD'de alkışlanan Netanyahu için karşı hamle: Filistin Başbakanı'na TBMM'den davet!

Türkiye alçaklığa sessiz kalmaz! ABD'de alkışlanan Netanyahu için karşı hamle: Filistin Başbakanı'na TBMM'den davet!

Binlerce Filistinliyi aylardır sistematik bir soykırım düzenleyerek tüm dünyanın gözleri önünde katleden Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, konuşma yapmak üzere 'onur konuğu' olarak gittiği ABD Kongresi'nde alkışlarla karşılandı. Netanyahu'nun, yaklaşık bir saat süren konuşması boyunca her cümlesinin sonunda ABD Kongresi üyeleri tarafından ayakta uzun uzun alkışlanmasına karşı Türkiye'den karşı hamle geldi. Aylardır sistematik olarak Filistin halkına karşı yapılan katliama en çok ses çıkaran ülke olan Türkiye,Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Meclis'te alkışlamak için davet etti.

Gündem

27.07.2024, 13:18

Elinde onbinlerce çocuk, kadın, yaşlı masumun kanı bulunan Netanyahu, tüm dünyanın gözü önünde kongre üyelerine İsrail'in Gazze'de sivilleri korumak için çok çaba sarf ettiğini anlatarak adeta dalge geçti. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden kongredeki görüntülere Türkiye'den tepki üstüne tepki yağarken TBMM'den bu alaklığa karşı takdir edilecek bir hamle geldi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahlat'taki Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar: Fitne ateşiyle de mücadele ediyoruz Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahlat'taki Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar: Fitne... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN DEVLET BAŞKANI TBMM'DE ALKIŞLANACAK 

Filistin'de binlerce insanın ölümüne sebep olan İsrail yönetiminin lideri Netanyahu'nun ABD'de alkışlarla karşılanması sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi karşı hamle yaparak Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Meclis'te alkışlamak için davet etti.

TBMM Genel Kurulunda, Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşülmesi sırasında ABD Kongresi'nde alkışlanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya karşı yapılacak hamlede ele alındı. 

İstiklal Caddesi küçük bir yağmurda Venedik'e dönüyor: Esnaf, rögar kapaklarını temizlemeyen CHP'den şikayetçi İstiklal Caddesi küçük bir yağmurda Venedik'e dönüyor: Esnaf, rögar kapaklarını... Haberi Görüntüle

KATLİAM AYAKTA ALKIŞLANDI

Netanyahu geçtiğimiz günlerde İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının başlamasından bu yana ilk defa ABD Kongresi'nde utanmayarak Gazze halkına yaptığı katliamları tek tek anlarken içeride kongre üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

Eylem Tok'un yalanı ifşa oldu: Timur Cihantimur kağıt oynayıp görüntülü konuşuyor Eylem Tok'un yalanı ifşa oldu: Timur Cihantimur kağıt oynayıp görüntülü... Haberi Görüntüle

TBMM'DEN KARŞI ALKIŞ HAMLESİ

Teklifin maddeleri üzerindeki görüşmeler sırasında söz alan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin Meclis'e davet edilmesi ve alkışlanmasını talep etti.

Türkiye'den Fagamusta adlı diziye tepki: 'GKRY'nin kara propagandasına hizmet ediyor' Türkiye'den Fagamusta adlı diziye tepki: 'GKRY'nin kara propagandasına hizmet ediyor' Haberi Görüntüle

MAHMUT ABBAS'A DAVET GÖNDERİLDİ 

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ise "Meclis Başkanımız Numan Kurtulmuş, 12 Temmuz'da resmi yazıyla Sayın Abbas'a, TBMM'ye gelip konuşma yapması için davet göndermiş. Bir cevap bekleniyor. Biz de kendisini burada dinlemekten, alkışlamaktan memnuniyet duyarız." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading