Türkiye beşik gibi sallanıyor! Önce Adana sonra Çanakkale! Peş peşe depremler...

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Önce Adana sonra Çanakkale! Peş peşe depremler...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasında merkez üssü Adana'nın Tufanbeyli ilçesi olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öte yandan AFAD, 15.08 saatlerinde Ege'de bir deprem meydana geldiğini ifade etti.

Gündem

06.10.2024, 15:48

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Adana Tufanbeyli'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldidiğini ve depremin derinliğinin  7 km olarak olarak ölçüldüğünü belirtti.

Maria Netflix'te var mı? Maria filmi nerede yayınlanacak? (Angelina Jolie-Haluk Bilginer) Maria Netflix'te var mı? Maria filmi nerede yayınlanacak? (Angelina Jolie-Haluk... Haberi Görüntüle

GECE BİR DEPREM DAHA OLMUŞTU

Öte yandan AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.53'te merkez üssü Adana'nın Tufanbeyli ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedilmişti.

Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım gün mü? Okullar 28 Ekim'de tam gün tatil mi? Pazartesi okullar yarım... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE'DE DE DEPREM OLDU

Son dakika haberleri... AFAD Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin merkez üssü Çanakkale Ayvacık olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading