Yandex Metrica

Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur?

Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur?

Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin ilk sınavı Galler ile olacak. Türkiye deplasmanda Galler ile 7 Eylül Cuma günü karşılaşacak. Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'na katılım için oldukça değerli turnuvada küme düşme ve küme çıkma uygulaması da devam ediyor. Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur? soruları ise pek çok kişi tarafından soruluyor. 

Gündem

06.09.2024, 17:46

Montella yönetimindeki A Milli Tamımımız Uluslar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. EURO 2024 performansı ile dikkatleri üzerine çeken milli takım  Uluslar Ligi’nde bu başarıyı tekrar etmek istiyor. Milli Takımın ilk karşılaşması 7 Eylül'de Galler ile olacak. Türkiye Galler'i yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Her türlü sonucun analizini şimdiden yapan spor severler Türkiye Galler'e yenilirse ne olur? Türkiye Uluslar Ligi grubundan çıkamazsa ne olur, C Ligi'ne düşer mi? sorusuna yanıt arıyor. 

İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı? İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GALLER'E YENİLİRSE NE OLUR?

Türkiye'nin ilk rakibi Galler oldu. Türkiye rakibini yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İlk maçta Galler'e olası yenilgi ise birşey ifade etmiyor. Türkiye B Ligi 4. Grubu lider olarak tamamlanın hesaplarını yapıyor.  Uluslar Ligi B Ligi 4. grupta mücadele eden Türkiye'nin rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu. 

Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GRUPTAN ÇIKAMAZSA NE OLUR?

Uluslar Ligi'nde lig yükselme ve ligden düşme uygulaması bulunuyor. Buna göre grup liderleri bir üst lige yükselirken grup sonuncusu ise bir alt lige düşebiliyor. Ancak düşme, sadece A ve B Ligi’ndeki takımlar için geçerli olacak. C Grubu’nda son sırada yer alan ekip ise D Grubu lideriyle play-out oynayacak ve düşen/yükselen bu şekilde belirlenecek. Türkiye'nin hedefi grup birincisi olarak bir üst lige çıkmak. Türkiye, gruptan çıkarsa gelecek sezonki turnuvada A Ligi'nde yer alacak.

2024 İŞKUR TYP başvurusu | Okullara güvenlik görevlisi, temizlikçi İŞKUR başvurusu başladı mı? 2024 İŞKUR TYP başvurusu | Okullara güvenlik görevlisi, temizlikçi İŞKUR... Haberi Görüntüle

ULUSLAR LİGİ NEDEN ÖNEMLİ?

Grup lideri olmak, 2022 Dünya Kupası'na katılım için de bir önem taşıyor.  Grup liderlerinden en iyi iki takım, (elemelerde başarısız olması kaydıyla) 2022 Dünya Kupası play-off’a direkt katılma hakkı elde edecek. Yani ikinci bir şansa sahip olacak.

Son dakika: Erzincan'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları açıkladı Son dakika: Erzincan'da yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları açıkladı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE GALLER MAÇI NE ZAMAN?

Galler - Türkiye maçı 6 Eylül cuma günü saat 21.45’te oynanacak. Karşılşama TV8,5 ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleye Cardiff City Stadyumu ev sahipliği yapacak.

OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak? Uzman isimden çarpıcı açıklama OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak?... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE MUTEMEL 11

Mert Günok; Mert Müldür, Çağlar, Abdülkerim, Eren; İsmail, Hakan; Arda, Orkun, Kenan, Barış Alper.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading