Yandex Metrica

Türkiye, Narin'i arıyor! Narin kaçırıldı mı? Son görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 2 gün önce gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.Narin'in evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta terliği bulundu. Baba Arif Güran, "Sanki yer yarıldı içine girdi. Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor. Jandarma buradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yapıyor." dedi. Küçük çocuğun ortaya çıkan son görüntülerinde dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, ardından onlardan ayrıldığı kameralara yansıdı. 

Gündem

24.08.2024, 18:27

Diyarbakır'da gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Baba Arif Güran, "Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor. Jandarma buradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yapıyor." dedi.

Yalova'da kira anlaşmazlığında kan aktı! Cinsel organını kesti Yalova'da kira anlaşmazlığında kan aktı! Cinsel organını kesti Haberi Görüntüle

HAVADAN VE KARADAN ARAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta öğle saatlerinde Kur’an kursuna giden Narin Güran (8), kurs çıkışı evine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı.Köylülerle birlikte yapılan aramadan da sonuç alınmayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

Çalışmalarda Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli görev alırken, jandarmaya ait helikopterle de havadan destek veriliyor.

Arama çalışmaları kapsamında Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık yaklaşık 150 araç tespit edilirken, buaraçların sorgulamaları yapıldı.

Ünlü spor yazarından acı haber! Ahmet Çakır hayatını kaybetti Ünlü spor yazarından acı haber! Ahmet Çakır hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

KÜÇÜK KIZIN TERLİĞİ BULUNDU

Arama çalışmaları esnasında Güran ailesinin evine yaklaşık üç kilometre uzaklıkta bulunan bir çift terlik, Narin’in anne ve babasına gösterildi. Narin’in ebeveynleri, terliğin kızlarına ait olduğu teyit etti. Terlik incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara götürüldü. Narin’e ait olduğu belirtilen son görüntülerinde, Narin’in yolda yürürken bir anda boş bir araziye girdiği görüldü.

Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Haberi Görüntüle

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ 

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Sur Kaymakamı Asım Solak ve Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, aileyi ziyaret etti. Vali Zorluoğlu, ziyarette İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı arayarak Narin’in babası Arif Güran ile görüştürdü.

İstanbul'da trafik yoğunluğu: Köprüler kilit! Trafik yüzde 60'I geçti İstanbul'da trafik yoğunluğu: Köprüler kilit! Trafik yüzde 60'I geçti Haberi Görüntüle

NARİN'İN SON GÖRÜNTÜLERİ 

Narin’i arama çalışmaları sürerken, küçük çocuğun kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. 21 Ağustos tarihinde kaydedilen görüntülerde saatler 15.15’i gösteriyor. Görüntülerde Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılarak tepe yolunu kullanıp eve doğru gittiği yer aldı.

Kayıp Narin'den bir iz var mı amcası neden tutuklandı? İşte cevap bekleyen 8 soru Kayıp Narin'den bir iz var mı amcası neden tutuklandı? İşte... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'DAKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Narin’in yaklaşık bir ay önce bir yakınının düğününde dans ettiği ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında yumurta yarışı yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı, istifa mı etti? A Haber'de Erkan Tan neden yok? Erkan Tan ayrıldı mı,... Haberi Görüntüle

"ŞU AN TÜM ŞÜPHE KAÇIRILMA ÜZERİNDE"

Çalışmalar kapsamında Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi. Araçların sorgulamaları yapılırken, kızının bulunmasını isteyen Arif Güran şöyle konuştu:

"Önce tüm akrabalarımızla aradık. Jandarma da hemen dahil oldu. AFAD da gelip aradı. Maalesef bir türlü iz bulamıyoruz. Eğer kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, kim ne kadar isterse ona vereceğim. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Biz sürekli mazlumun yanında olan insanlarız. Bir insanın başına bir şey gelirse biz sürekli onların yanındayız.

Benim kızımdan ne istediler. Kanalda yapılan aramada herhangi bir şey bulamadık. Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor.

Jandarma buradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yapıyor. Allah’ın izniyle devlet kızımı bulacak. Ben umutluyum. Allah devletimize zeval vermesin. Benim kızımı ölü veya diri bulsunlar. Ben bunu istiyorum.”

Gözü yaşlı anne Yüksel Güran ise kızının bir an önce bulunması temennisinde bulunarak, "Ciğerim parça parça olmuş. Perişan olduk. Tüm Türkiye'ye yalvarıyorum destek olun, kızımı bulun. Bir terlik bulundu, ama kızımın terliği değil. Onun terlik numarası 31, ama bulunan terlik küçüktü. Kızım bulunsun bana yeter, başka bir şey istemiyorum. Narin'im evin tek kızıydı. Engelli bir kızıma 7 yıl boyunca baktım, sonra vefat etti." dedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading