Türkiye şehitlerinin intikamını alıyor! TSK hem Suriye hem de Kuzey Irak'taki PKK hedeflerini vuruyor

Türkiye şehitlerinin intikamını alıyor! TSK hem Suriye hem de Kuzey Irak'taki PKK hedeflerini vuruyor

Türkiye Ankara'da TUSAŞ'ın binasına düzenlenen saldırının intikamını alıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, Ayn el-Arab'da bulunan terör örgütü YPG-PKK hedeflerini vurmaya başladı.

Gündem

24.10.2024, 00:16

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine düzenlenen operasyona Türkiye'den karşılık geldi. 

TUSAŞ şehitlerinin intikamı için harekete geçen TSK aynı anda hem Kuzey Irak'ı hem de Suriye'deki PKK hedeflerini vurmaya başladı.

Aktarılan ilk bilgilere göre Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki Ayn el-Arab bölgesindeki PKK hedeflerini yerle bir etti. Mehmetçik ayrıca PKK'nın Kuzey Irak'taki hedeflerini de vurdu. Söz konusu saldırıda çok sayıda teröristtin etkisiz hale geldiği aktarıldı.

Dilan Polat parmağındaki yüzük sayısının düşmesine isyan etti: Dilan Polat parmağındaki yüzük sayısının düşmesine isyan etti: "Ne yapalım... Haberi Görüntüle

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı icra edilmiş, 32 hedef başarılı şekilde imha edilmiştir. Hava harekatlarımız kararlı şekilde devam etmektedir."

Savaş Kurtbaba kimdir? Dedektif Savaş Kurtbaba nereli, evli mi? Savaş Kurtbaba kimdir? Dedektif Savaş Kurtbaba nereli, evli mi? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan TUSAŞ saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan, "Tam Bağımsız Türkiye idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır." ifadesini kullanmıştı. Erdoğan ayrıca, terör eyleminin ilk anından itibaren güvenlik kuvvetlerinin olaya süratle müdahale ettiğini ve teröristleri etkisiz hale getirdiğini hatırlatmıştı.

Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin güvenliğine kasteden hiçbir yapının ve terör örgütünün emellerine ulaşamayacağını bildirmişti.

Vergi yüzsüzleri listesinde kim var? Vergi vermeyenler kimler? Vergi yüzsüzleri listesinde kim var? Vergi vermeyenler kimler? Haberi Görüntüle

YAŞAR GÜLER: "PKK'DAN HESAP SORACAĞIZ"

Savunma Bakanı Yaşar Güler ise, "TUSAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK'li şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek, hiç merak etmeyin." ifadelerini kulanmıştı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading