Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu?

Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu?

İsrail Lübnan'daki Hizbullah'ı çok farklı bir yöntemle vurdu. Hizbullah üyeleri tarafından sıklıkla kullanılan çağrı cihazları İsrail'den gönderilen bir sinyalle peş peşe bomba gibi patladı. Saldırıda çok sayıda kişi ölürken yüzler kişinin de yaralı olduğu bildirildi. Türkiye'de çağrı cihazı kullanılıyor mu? Çağrı cihazlarında risk var mı? sorularına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yanıt verdi.

Gündem

18.09.2024, 11:02

İsrail Hizbullah'ı bu kez çağrı cihazları ile hedef aldı. Hizbullah üyleri tarafından kullanılan eski tip iletişim araçlarından biri olan çağrı cihazları peş peşe patladı. Çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Yaşanan olayın ardından çağrı cihazlarının güvenliği tartışılmaya başlandı. 

Altan Gencebay ve Berna Arduç kimdir? Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi! Altan Gencebay ve Berna Arduç kimdir? Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE ÇAĞRI CİHAZI KULLANILIYOR MU?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail'in Lübnan'daki çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonrası akıllardaki soru işaretlerine yanıt verdi. Uraloğlu açıklamasında "Türkiye'de çağrı cihazları neredeyse hiç kullanılmıyor. Çağrı cihazları özelinde Türkiye'de bir risk olmadığını net olarak söyleyebilirim. Biz her gün siber güvenlik anlamında 400'ün üzerinde saldırıyı önlüyoruz. Siber güvenlik noktasında ilk 10 ülke arasındayız." ifadelerini kullandı.

Bakan Kacır müjdeyi verdi: Türkiye çip üretir hale gelecek Bakan Kacır müjdeyi verdi: Türkiye çip üretir hale gelecek Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE ÇAĞRI CİHAZI RİSKİ VAR MI?

Uraloğlu açıklamasında "Çağrı cihazları özelinde Türkiye'de bir risk olmadığını net olarak söyleyebilirim." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading