Yandex Metrica

Türkiye'den felaketle sarsılan ülkeye taziye mesajı: 'Kuveyt halkına içten taziyelerimizi sunuyoruz'

Türkiye'den felaketle sarsılan ülkeye taziye mesajı: 'Kuveyt halkına içten taziyelerimizi sunuyoruz'

Dışişleri Bakanlığı, yangın felaketi ile sarsılan Kuveyt için taziye mesajı yayımladı. Kuveyt'in Mankaf bölgesinde çıkan yangında çok sayıda insan hayatını kaybetmişti.   

Gündem

12.06.2024, 21:19

Türkiye, yangın felaketiyle sarsılan Kuveyt için taziye mesajı yayımladı. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kuveyt halkı için taziye dileklerinde bulunuldu. Bakanlık açıklamasında Kuveyt'in Mankaf bölgesinde bir binada meydana gelen yangında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyulduğu kaydedildi.

FETÖ'nün hain planı ortaya çıktı! Biden'a bel bağlamışlar FETÖ'nün hain planı ortaya çıktı! Biden'a bel bağlamışlar Haberi Görüntüle

'KUVEYT HALKINA İÇTEN TAZİYELERİMİZİ SUNUYOR, ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ'

Açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Kuveyt halkına içten taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Pegasus 19 Euro uçak bileti hangi ülkeler için geçerli? Pegasus ucuz bilet hangi tarihler için geçerli? Pegasus 19 Euro uçak bileti hangi ülkeler için geçerli? Pegasus... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Kuveyt'in güneyindeki Ahmedi iline bağlı Mankaf bölgesinde yerel saatle 06.00'da çıkan yangında 49 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading