Sitede Ara

TUSAŞ provokasyonları tutmadı! PKK lehine paylaşım yapanın TEI'de staj yaptığı paylaşıldı! DMM'den o iddialara açıklama

TUSAŞ provokasyonları tutmadı! PKK lehine paylaşım yapanın TEI'de staj yaptığı paylaşıldı! DMM'den o iddialara açıklama

TUSAŞ'ta PKK'nın gerçekleştirdiği terör saldırısı sonrası sosyal medyada bölücü örgütü övücü paylaşımlar yapan şahsın TEI'de staj yaptığının paylaşılması büyük tepki gördü. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi iddialarla ilgili açıklamada bulundu. 

Gündem

26.10.2024, 18:52

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 'TUSAŞ'taki hain saldırıya destek veren şahıs TEI/TUSAŞ'ta 6 ay staj yapmış" iddiasının asılsız olduğunu belirtti. 

Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek tek yayınladığı firmalar ve ürünleri... Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek... Haberi Görüntüle

"ŞAHIS TUSAŞ YERLEŞKESİNDE BULUNMAMIŞTIR"

Yapılan açıklamada, "Şahıs, iddia edildiği gibi daha önce TUSAŞ yerleşkesinde de bulunmamıştır. Habere konu eğitim, TEI Motor Sanayii bünyesinde gerçekleştirilen 'Havacılık Motorları Okulu' uzaktan eğitim programıdır" denildi.

DEAŞ'ın kilit bombacısı İstanbul’da kıskıvrak yakalandı! Çapraz sorguda çözüldü... DEAŞ'ın kilit bombacısı İstanbul’da kıskıvrak yakalandı! Çapraz sorguda çözüldü... Haberi Görüntüle

"TUSAŞ İLE HİÇBİR BAĞLANTISI YOKTUR"

TUSAŞ​ saldırısı sonrası PKK​ terör örgütünün lehine paylaşım yapan Muzaffer Can Erdoğan isimli terör sevicinin savunma sanayiinde staj yaptığı iddiası çok konuşulmuştu.. DMM​'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan söz konusu iddiada bahsi geçen şahsın, TUSAŞ ile hiçbir bağlantısının bulunmadığı açıklandı.

KYK burs sonuçları sonuçları açıklandı mı? (GSB burs ve kredi sorgulama ekranı) KYK burs sonuçları sonuçları açıklandı mı? (GSB burs ve kredi... Haberi Görüntüle

ONLINE PLATFORMDA DERS ALMIŞ

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şahıs, iddia edildiği gibi daha önce TUSAŞ yerleşkesinde de bulunmamıştır. Habere konu eğitim, TEI Motor Sanayii bünyesinde gerçekleştirilen 'Havacılık Motorları Okulu' uzaktan eğitim programıdır. Program, Mart 2021 yılında devreye alınmış, ilgili bölümlerde okuyan tüm öğrenciler için katılım imkanı sunmuştur. Eğitim hiçbir şekilde geniş kapsamlı olmayıp, sadece öğrencilere yönelik temel eğitim seviyesinde gerçekleştirilmektedir. Bir sosyal sorumluluk programı olan Havacılık Motorları Okulu dersleri online platformda yayınlanmakta olup, kurum içerisinde herhangi bir ders yapılmamaktadır."

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading