TUSAŞ saldırısı terörist Rojger kod adlı Ali Örek kimdir?

TUSAŞ saldırısı terörist Rojger kod adlı Ali Örek kimdir?

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) düzenlenen hain terör saldırısında erkek teröristin kimliği belli oldu. Peki, Rojger kod adlı Ali Örek kimdir?

Gündem

24.10.2024, 12:34

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) 23 Ekim tarihinde haimn bir terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 5 kişi şehit olurken 2’si ağır 19 kişi yaralandı. Kadın terörist kendisini patlatırken, çıkan çatışmada diğer terörist ise öldürüldü.

Güvenlik noktalarını da ateş altına alan teröristler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışmada nizamiyeyi geçerek içeriye giren teröristlerden kadın olanı el bombası atarak kendini patlatırken diğer terörist ise ağır silah ve el bombasıyla yerleşkenin içine kadar girdi. Yerleşkeye girerek sivillere saldıran ikinci terörist ise bir süre yaşanan çatışmanın ardından öldürüldü.

TUSAŞ Saldırı

Müsavat Dervişoğlu urgan fırlattı: Bahçeli anında cevap verdi: O ipi odama asacağım! Müsavat Dervişoğlu urgan fırlattı: Bahçeli anında cevap verdi: O ipi... Haberi Görüntüle

ROJGER KOD ADLI ALİ ÖREK KİMDİR?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında etkisiz hale getirilen erkek teröristin PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading