TUSAŞ şehidi Hüseyin Cambaz'ın babasının sözleri yürekleri dağladı: Oğlum melek gibiydi!

Türkiye, TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırı ile sarsıldı. Bu saldırının ardından 5 vatandaşımız şehit olurken, 22 vatandaşımız da yaralandı. Şehit Hasan Hüseyin Cambaz'ın babası, "Oğlum melek gibiydi aramız çok iyiydi. Allah'ım sabır ver ya Rabbim. Nasıl kıydılar yavrularıma ve arkadaşlarına. Nasıl girdiler oralara." ifadesinde bulundu.

Gündem

24.10.2024, 16:52

Dün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine hain bir terör saldırısı gerçekleşti. Bu saldırının ardından 5 vatandaşımız şehit oldu. Hain saldırı sonrası şehit ailelerinden yapılan açıklamalar ise yürekleri parçaladı.  Şehit Cambaz'ın acılı babası Veli Cambaz, yaptığı açıklamalar ile duygulandırdı.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye'ye geliyor! Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Türkiye'ye geliyor! Haberi Görüntüle

BABAEVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

TUSAŞ personellerinden şehit olan çalışan Hasan Hüseyin Cambaz'ın babaevi Ankara'nın Sincan ilçesindeki evine Türk bayrakları asıldı.

Bilmeden domuz eti yemek günah mıdır? Bilmeden domuz eti yemek günah mıdır? Haberi Görüntüle

"NASIL KIYDILAR BENİM OĞLUMA"

Nasıl girdiler oralara" diyen baba Veli Cambaz, şehit oğluna ve yaşananlara ilişkin şu açıklamalarda bulundu. Ben oğluma bir tokat vurmadım, elimi kaldırmadım. Nasıl kıydılar benim oğluma şerefsizler. Şu anda bir şey diyemiyorum. Bunlar şerefsiz.

İstanbul'dan Kars'a havalar BUZ kesecek! Kırım üzerinden TROF siklonu geliyor İstanbul'dan Kars'a havalar BUZ kesecek! Kırım üzerinden TROF siklonu geliyor Haberi Görüntüle

"OĞLUM MELEK GİBİYDİ, ARAMIZ ÇOK İYİYDİ"

3 yıldır çalışıyor benim oğlum orada. Oğlum melek gibiydi aramız çok iyiydi. Allah'ım sabır ver ya Rabbim. Nasıl kıydılar yavrularıma ve arkadaşlarına.Nasıl girdiler oralara. TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Cambaz 2 yıldır evliydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading