TUSAŞ şehitlerine veda! Taksi şoförü Murat Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının şehitleri son yolculuklarına uğurlandı. Terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan'ın cenazesi toprağa verildi. Saldırıda şehit olan Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin Erdoğan için de şu an Ankara'da tören düzenlendi.   

Gündem

24.10.2024, 17:34

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine dün terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 5 kişi şehit olurken 22 kişi yaralandı.Teröristlerin saldırı öncesi bindikleri taksiyi gasp edip şehit ettiği taksi şoförü Murat Arslan'ın cenazesi, Kazan Devlet Hastanesi morgundan taksici arkadaşlarının da katılımıyla konvoy halinde evine götürülerek helallik alındı.

Arslan'ın cenazesi, evinin önünde okunan duaların ardından namazın kılınacağı Merkez Ulu Cami'ye getirildi. Şehit Arslan'ın eşi, babası, annesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

PKK ile bağlantılı DİAYDER davasında karar: 16 sanığa hapis PKK ile bağlantılı DİAYDER davasında karar: 16 sanığa hapis Haberi Görüntüle

CENAZE NAMAZINA SİYASİLERDE KATILDI 

Öğle vakti kılınan cenaze namazına, Arslan'ın yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve bazı milletvekilleri katıldı.

Köprüden önceki son çıkış! Devlet Bahçeli'nin sağ kolundan dikkat çeken açıklama: 22 Ekim bir milat! Köprüden önceki son çıkış! Devlet Bahçeli'nin sağ kolundan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

ŞEHİDİN EŞİ CENAZE TÖRENİNDE FENALAŞTI

Cenaze namazı kılındığı sırada fenalaşan şehidin eşi Gülay Arslan'a sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin Adil, Abdurrahman ve Gül Amine Eslem adında 3 çocuğunun bulunduğu belirtildi.Erbaş​​​​​​​'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Murat Arslan'ın cenazesi, Kahramankazan Şehitler Mezarlığı'na defnedildi.

Kimler İsrail'in yanında? Dünyanın tepki çeken destekçileri: İşte insanlığın utanç listesi… Kimler İsrail'in yanında? Dünyanın tepki çeken destekçileri: İşte insanlığın utanç... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÖREVLİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 

Ankara’da TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan, son yolculuğuna uğurlandı. Atakan Şahin Erdoğan (42) için Cimşit Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Şehidin naaşı, cenaze namazının ardından Cimşit Mezarlığı’na defnedildi.

Medyascope'da Gülen yası! Terörist elebaşısı için bakın ne dediler! Medyascope'da Gülen yası! Terörist elebaşısı için bakın ne dediler! Haberi Görüntüle

"BENİM EŞİM KAHRAMAN"

Güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'ın (42) eşi Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin' derdim. Ankara'da şehit oldu. Benim eşim kahraman" dedi.

Kübra Par ile Doğu Perinçek arasında Fetullah Gülen polemiği! Sosyal medya bu çıkışı konuşuyor Kübra Par ile Doğu Perinçek arasında Fetullah Gülen polemiği! Sosyal... Haberi Görüntüle

KIZLARINDAN BİRİNİN DOĞUM GÜNÜYDÜ

40 yaşındaki şehit Atakan Erdoğan'ın iki kızı olduğu belirtildi. Kızlarından birinin bugün doğum günü olması, doğum gününde şehit babasını defnedecek olması boğazları düğümledi.

İstanbul'da polise çekiçli saldırı! Olayda yaralananlar var İstanbul'da polise çekiçli saldırı! Olayda yaralananlar var Haberi Görüntüle

"ŞEHİTLİK ONA ÇOK YAKIŞTI"

TUSAŞ şehtilerinden açıklanan diğer isimde Zahide Güçlü'ydü. Kendisi GÖKBEY genel maksat helikopterlerinin üretimi sürecinde çalıştığı açıklandı. Eşinin evlilik yıldönümü için gönderdiği çiçeği almaya giderken kapının orada öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Basına yansıyan bilgilere göre 36 yaşında olan Güçlü'nün kızının geçmişte lösemi hastası olduğu ve yakın zamanda atlattığı bilgisi verildi. Bir çocuk annesi olan Zahide Güçlü olayın gerçekleştiği yerleşkede şehit düştü. 

İmralı'da aile buluşması! Bahçeli'nin PKK'yı lağvet çağrısı sonrası Öcalan'dan ilk mesaj İmralı'da aile buluşması! Bahçeli'nin PKK'yı lağvet çağrısı sonrası Öcalan'dan ilk... Haberi Görüntüle

"VATANINA ÇOK BAĞLIYDI"

Şehit Zahide Güçlü Ekici'nin ağabeyi Hamit Kurtuluş Güçlü de "Melek gibi bir insandı. Çok yardımseverdi. Yardımsever bir insandı. Vatanına çok bağlıydı, çok severdi. Şehitlik ona çok yakıştı. Yaptığı işten gurur duyuyordu." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading