TUSAŞ şehitlerinin intikamı alınıyor! MİT, PKK’nın soluğunu kesti: Teröristlerin inine 157 operasyon!

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine yönelik saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'ya yönelik düzenledikleri operasyonlara yenisini ekledi. Teröristlerinin soluğunu kesen 157 operasyon yapıldı. 

Gündem

26.10.2024, 18:43

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) Ankara'daki Kahramankazan tesislerine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki hedefleri tek tek yerle bir etmeye devam ediyor. 

Akıllarda soru işareti bırakan paylaşım! Terörist başı Gülen'in ölümü üç gün boyunca saklandı mı? Akıllarda soru işareti bırakan paylaşım! Terörist başı Gülen'in ölümü üç... Haberi Görüntüle

OPERASYONLARDA TERÖRİSTLERİN İNLERİ HEDEF ALINDI

PKK'nın TUSAŞ'a yönelik saldırısı sonrası TSK ve MİT peş peşe yaptığı operasyonlara yenisini ekledi. Suriye ve Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik 157 nokta operasyon düzenlendi. Operasyonlarda terör örgütünün tesisleri, eğitim kampları, lojistik ağları hedef alındı.

Akaryakıtta çifte indirim müjdesi! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları Akaryakıtta çifte indirim müjdesi! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları Haberi Görüntüle

MSB VE MİT'TEN ORTAK OPERASYONLAR 

Ankara'da 23.10.2024 tarihinde TUSAŞ’a yönelik PKK​ tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını sonrasında Türkiye​, Irak​'ta ve Suriye​'de teröristlere nefes aldırmadı. Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyonlar MİT ve Milli Savunma Bakanlığı ortaklığıyla devam ediyor. 

Antalya'da şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu Antalya'da şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu Haberi Görüntüle

157 NOKTAYA TAM İSABET 

Bu kapsamda, MİT tarafından 23-26.10.2024 tarihleri arasında Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon icra edildi. Özellikle PKK/YPG’nin savunma sanayi tesisleri öncelikli olarak hedef alınmış olup, hedefler arasında örgüt karargahları, askeri eğitim kampları, lojistik/teknik depolar ile silah/mühimmat depoları bulunuyor.

PKK'ya AYM desteği! Terör propagandasına ifade özgürlüğü kılıfı PKK'ya AYM desteği! Terör propagandasına ifade özgürlüğü kılıfı Haberi Görüntüle

TUSAŞ ÜRETİMİ ANKA SİHA'LAR GÖREVLENDİRİLDİ

MİT’in gerçekleştirdiği harekatta, Türkiye’nin savunma sanayi kuruluşlarının ürettiği yerli ve milli ürünler aktif olarak kullanılmış olup, TUSAŞ üretimi ANKA SİHA’lara özellikle görev verildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading