TUSAŞ terör saldırısı son dakika: Kalleş teröristlerin görüntüsü ortaya çıktı!

TUSAŞ terör saldırısı son dakika: Kalleş teröristlerin görüntüsü ortaya çıktı!

Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Kalleş teröristlerin saldırısında şehitlerimizin olduğu belirtildi. Bölgeye özel hareket ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Teröristlerin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Teristlerin bağlantıları araştırılıyor.

Gündem

23.10.2024, 17:22

Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine tööristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıldı. Çatışmalar sürerken TUSAŞ'ın ana kapısında büyük bir patlama da meydana geldi. Patlamanın canlı bomba nedeniyle olduğu iddiaları gündeme geldi. Bir taksiyle TUSAŞ'ın girişine geldi ve burada güvenlik güçleriyle çatışan teröristlerden 2'nin etkisiz hale getirildiği açılandı.  Bölgeye çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Güvenlik gerekçesiyle personelin sığınaklara çekildiği bildirildi. Olay yerinde güvenlik güçlerinin yanı sıra itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bekliyor.

İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli var? İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli... Haberi Görüntüle

KALLEŞ TERÖRİSTLERİN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Saldırıyı gerçekleştiren kalleş teröristlerin görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Tusaş_terör_saldırısı1.jpg

Tusaş_terör_saldırısı.jpg

Harris Trump'a karşı önlem aldı: Erken zafer uyarısı! Harris Trump'a karşı önlem aldı: Erken zafer uyarısı! Haberi Görüntüle

YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yaptı. Yerlikaya yaptığı açıklamada;  'Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.' dedi.

Evrim Alasya ile Kerem Alışık sevgili mi? Evrim Alasya ile Kerem Alışık sevgili mi? Haberi Görüntüle

DMM'DEN AÇIKLAMA

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin X hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, 'Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading