TUSAŞ’a düzenlenen saldırıdan önce teröristler orada oturmuştu! İşletmenin sahibi konuştu: Tek kelime konuşmadılar!

TUSAŞ’a düzenlenen saldırıdan önce teröristler orada oturmuştu! İşletmenin sahibi konuştu: Tek kelime konuşmadılar!

PKK tarafından TUSAŞ'a  yapılan hain saldırıda 5 kişi şehit oldu 22 kişi yaralandı. Türkiye'nin gündemine oturan kalleş saldırı ve bu saldırıyı düzenleyen teröristlerle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde biri kadın iki teröristin, çift görünümü vererek saldırı saatine kadar zaman geçirdikleri ortaya çıktı. Saldırıdan önce kahvaltı yapan teröristlerin oturduğu işletmenin sahibi konuştu. 

Gündem

26.10.2024, 12:37

Ankara Kahramankazan'daki  Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) tesislerine biri kadın biri erkek iki terörist saldırı düzenlemiş; saldırıda  Murat Arslan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin şehit olmuştu. Eylemin nasıl gerçeklşetiğiyle ilgili yürtülen soruşturmada araştırmalar devam ederken saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin hain eylemden önce neler yaptıkları ortaya çıktı. 

3 bin yıldır kırılmamıştı! Malatya depremi sonrası Naci Görür'den dikkat çeken yorum 3 bin yıldır kırılmamıştı! Malatya depremi sonrası Naci Görür'den dikkat... Haberi Görüntüle

SALDIRI SABAHI KAHVALTI YAPTILAR 

Başkentte TUSAŞ'a yönelik kalleş bir şekilde terör saldırısı gerçekleştiren PKK üyesi Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek'in 23 Ekim sabahı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından teröristlerin TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yaptığı saldırıda 5 vatandaş şehit olurken, 22 kişi ise yaralanmıştı.

Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike çanları çalıyor! Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike... Haberi Görüntüle

"HİÇ SOHBET ETMEDİLER"

Teröristlerin kahvaltı yaptıkları işletmenin sahibi, Selim Bıyık, yaptığı açıklamada, "Sabah saatlerinde 09.30 ila 10.00 arası geldiler.Bir buçuk ila iki saat oturdular ve kahvaltı yaptılar. Sohbet etmediler hiç.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iç cephe mesajı: Terörsüz Türkiye'yi inşa edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iç cephe mesajı: Terörsüz Türkiye'yi inşa edeceğiz Haberi Görüntüle

"DURMDAN WHATSAPP'TAN YAZIŞTIRLAR"

Seslerini hiç duymadık biz. Durmadan WhatsApp'tan ve sosyal medyadan yazışıyorlardı. Şüpheli hareket sergilemediler çok rahattılar. Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. üphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de" ifadelerini kullandı.

Yenidoğan Çetesi hangi hastanelerle işbirliği yaptı? Savcılık o hastanelerin tek tek adını verdi: İşte o liste... Yenidoğan Çetesi hangi hastanelerle işbirliği yaptı? Savcılık o hastanelerin tek... Haberi Görüntüle

"ONLARIN FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNCE OTURDUĞUM YERDEN KALKAMADIM"

Terör saldırısını haber aldıktan sonra şaşırdığını belirten Bıyık, "Fotoğrafı görünce oturduğum yerden kalkamadım.Çünkü beraber saatlerce oturduk burada net bir şekilde ikisini de gördüğüm için şok ve çok kötü oldum. Şaşırdım ve koşarak dükkana geldim" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading