Sitede Ara

TUSAŞ'a saldıranların kahvaltı yaptığı mekanın sahibi: "Sohbet dahi etmediler, hiç seslerini duymadım"

TUSAŞ'a terör saldırısı düzenleyerek 5 kişiyi şehiteden hainlerin kahvaltı yaptığı dükkanın sahibi konuştu. 23 Ekim sabahı iki teröristinde kahvaltı yapmaya geldiğini ve çok rahat olduğunu söyleyen mekan sahibi Selim Bıyık, "Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. Şüphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de” dedi.  

Gündem

25.10.2024, 17:15

Ankara Kahramankazan'daki  Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) tesislerine biri kadın biri erkek iki terörist saldırı düzenlemişti. Düzenlenen saldırıda;  Murat Arslan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü, Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin şehit düştü. Bu hain saldırının nasıl gerçekleştiği hakkında akıllarda soru işareti yer alırken, soruşturmada araştırmalar sürdürüldü. Bu araştırma sırasında teröristlerin saldırı öncesi neler yaptıklarıda ortaya çıktı. 

O sembol bir ülkede kullanılıyor! TUSAŞ'taki saldırıda teröristin çantasındaki  'Z' harfinin anlamı ne? O sembol bir ülkede kullanılıyor! TUSAŞ'taki saldırıda teröristin çantasındaki 'Z'... Haberi Görüntüle

KAHVALTI YAPMAYA GİTTİLER

TUSAŞ'a saldıran PKK'lı Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek'in alçak eylemleri öncesi kahvaltı yaptıklarına ait görüntüler ortaya çıktı. İşletme sahibi, teröristlerin 2 saat boyunca hiç konuşmadıklarını söyledi. PKK üyeleri sabah saatlerinde TUSAŞ saldırısını yapmadan önce bir işletmeye giderek kahvaltı yapmak için oturdular. Sesizce kahvaltı yapıp oturan teröristler iki saat boyunca mekandan ayırlamadılar. Daha sonra mekandan ayrılırken sevgili görünmü vermek için el ele tutuştular. Kamera kayıtlarına bakılınca dikkat çekmemek için sevigili görümü verdikleri ortaya çıktı.  

Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı evinde ölü bulundu Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı... Haberi Görüntüle

SAATLERCE BEKLEDİLER

Teröristelerin sabah saatlerinde itibaren kahvaltı için dükkana girmeden önce bile sırtında çantalarının olduğu kamera kayıtlarında dikkat çekti. Birlikte 2 saat oturduktan sonra da el ele tutuşup mekandan çıktıkları  ve caddede öyle yürüdükleri kamera kayıtlarından izlendi. TUSAŞ'ta patlama haberlerini görüp hemen  dükkanına geri dönen işletme sahibi Selim Bıyık, onlarla aynı dükkanın içinde iki saat geçirdiğini düşününce şok geçirdi.

Ezineli Yahya Çavuş kimdir? Hangi savaşta kahramanlık yapmıştır? Ezineli Yahya Çavuş kimdir? Hangi savaşta kahramanlık yapmıştır? Haberi Görüntüle

"SOHBET ETMEDEN OTURDULAR"

Teröristlerin sabah saatlerinde işletmesine gelip oturduklarını ve şüpheli haraket sergilemediklerini söyleyen Bıyık, “Sabah saatlerinde 09.30 ila 10.00 arası geldiler. Bir buçuk ila iki saat oturdular ve kahvaltı yaptılar. Sohbet etmediler hiç. Seslerini hiç duymadık biz. Durmadan WhatsApp'tan ve sosyal medyadan yazışıyorlardı. Şüpheli hareket sergilemediler, çok rahattılar. Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. Şüphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de”dedi.

Okan Buruk neden ameliyat oldu? Beşiktaş maçında olmayacak mı? Okan Buruk'un sağlık durumu nasıl? Okan Buruk neden ameliyat oldu? Beşiktaş maçında olmayacak mı? Okan... Haberi Görüntüle

İŞLETME SAHİBİ ŞOK GEÇİRDİ! 

Terör saldırısının haberini gördükten sonra şok geçiren Bıyık, “Fotoğrafı görünce oturduğum yerden kalkamadım. Çünkü beraber saatlerce oturduk burada. Net bir şekilde ikisini de gördüğüm için şok ve çok kötü oldum. Şaşırdım ve koşarak dükkana geldim” ifadelerini kullandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading