Tusaş'a saldırı yapılırken Özgür özel DEM ile toplantı halinde

Tusaş'a saldırı yapılırken Özgür özel DEM ile toplantı halinde

Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), silahlı ve bombalı saldırıya uğradığı sırada, CHP Başkanı Özgür Özel DEM ile basın toplantı gerçekleştirdi. Saldırı sırasında gerçekleştirilen bu toplantı, sosyal medyada tepkiye neden oldu. 

Gündem

23.10.2024, 18:50

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) yerleşkesinde, Havacılık Bulvarı giriş kapısında meydana gelen bir patlamanın ardından silah sesleri duyuldu. Olayın hemen ardından güvenlik önlemleri artırılırken, TUSAŞ yetkilileri personelin güvenliği için acil durum protokollerini devreye soktu ve çalışanların sığınaklara yönlendirildiği bildirildi. Terör saldırısında CHP'li Özgür Özel, o esnada Diyarbakır'da çıktığı bölge turunda TUSAŞ’a yönelik terör saldırı yaşandı. Özel, X hesabından DEM partili yetkililerle basın açıklaması yaptı. 

(18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem tatili var mı? (18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem... Haberi Görüntüle

EŞ ZAMANLI OLDU 

Saldırı sırasında Özgür Özel'in, DEM liderleriyle bir araya gelerek çeşitli konuları ele aldı. Bu eş zamanlı olayda sosyal medyada hakaretler yağdırıldı. 

Sosyal medyadan vatandaşın tepkisi şu şekilde: 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerinde patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özel, "Bu saldırıyı görünce zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğunu düşünmeden edemiyor insan. 7 Haziran'a birkaç gün kala başlayan süreci hatırlamadan geçemiyor insan. Bütün terör örgütlerinin aktive olduğu sürecin, 7 Haziran-1 Kasım arasında kamuoyunu nasıl yönlendirdiğini hatırlamak gerekiyor. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor.'' şeklinde açıklama yaptı. 

Ek Kontenjan öğrencilerine müjde! Yurt sonuçları belli oldu: İşte detaylar... Ek Kontenjan öğrencilerine müjde! Yurt sonuçları belli oldu: İşte detaylar... Haberi Görüntüle

ÖZEL ANKARA'YA GİDECEK 

CHP başkanı Özgür Özel, TUSAŞ'taki saldırı nedeniyle Doğu bölgesinde yapacağı geziyi iptal etti. Özel, Ankara'ya gidecek.

Bebekler ölürken saç ektiriyormuş! PKK'lı doktor Fırat Sarı'nın skandal yazışmaları! Bebekler ölürken saç ektiriyormuş! PKK'lı doktor Fırat Sarı'nın skandal yazışmaları! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK OLDU 

Silahlı saldırının kaynağı ve etkileriyle ilgili araştırmalar sürerken, TUSAŞ yetkilileri güvenlik önlemlerini artırdıklarını belirtti. Olay, Türkiye'nin savunma sanayine yönelik tehditlerin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye’nin stratejik savunma sanayi kuruluşlarından birine yapılan önemli bir  tehdit olarak görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading