TUSAŞ'ın şehit mühendisi Zahide Güçlü'nün eşi, kocası kim?

TUSAŞ'ın şehit mühendisi Zahide Güçlü'nün eşi, kocası kim?

TUSAŞ'ın Kahramankaran ilçesindeki TUSAŞ binasına düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Zahide Güçlü'nün eşi kim? Evlilik yıldönümünde şehit olan Zahide Güçlü'nün çocuğu var mı?

Gündem

23.10.2024, 23:13

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden TUSAŞ'a bugün terör saldırısı düzenlendi. Söz konusu saldırıda 5 kişi şehit oldu. Evlilik yıldönümünde şehit olan Zahihe Güçlü'nün eşi kimdir?

Terör saldırısında hedef alınan şehitlerden TUSAŞ Kalite Kontrolcü Cengiz Coşkun ile TUSAŞ Makine Mühendisi Zahide Güçlü, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada acil serviste müdahale edilen iki yaralı, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit oldu.

Türk Traktör temettü ne zaman yatacak? #TTRAK temettü ne kadar, hesaba ne zaman geçer? Türk Traktör temettü ne zaman yatacak? #TTRAK temettü ne kadar,... Haberi Görüntüle

ŞEHİT TUSAŞ MÜHENDİSİ ZAHİDE GÜÇLÜ KİMDİR?

Zahide Güçlü TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine düzenlenen saldırıda şehit düşen TUSAŞ mühendisidir. Zahide Güçlü yaralı olarak getirildiği Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit düştü. İddialara göre Zahide Güçlü'nün şehit olduğu bugün evlilik yıldönümüydü.

Vural Çelik cenaze töreni ne zaman? Cenazesi nereye defnedilecek? Vural Çelik cenaze töreni ne zaman? Cenazesi nereye defnedilecek? Haberi Görüntüle

ZAHİDE GÜÇLÜ'NÜN ÇOCUKLARI VAR MI?

İki çocuk annesi olan Güçlü'nün evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşinin gönderdiği çiçeği almak isterken nizamiyede yaralandığı öğrenildi. Güçlü, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

20 bin TL için öldürüldüler! Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin isimleri ve nasıl öldürüldükleri belli oldu! 20 bin TL için öldürüldüler! Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin isimleri... Haberi Görüntüle

ŞEHİT TUSAŞ MÜHENDİSİ ZAHİDE GÜÇLÜ'NÜN EŞİ KİMDİR?

Evlilik yıldönümünde eşine çiçek yollayan daha sonra ise terör örgütünün alçak saldırısı ile eşinin ölüm haberini alan Zahide Güçlü'nün eşinin ismi henüz açıklanmadı.

Zahide Güçlü'nün eşinin aldığı çiçek

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading