TUSAŞ'ta 3. patlama iddiası! Ankara TUSAŞ son dakika...

TUSAŞ'ta 3. patlama iddiası! Ankara TUSAŞ son dakika...

Ankara TUSAŞ’ta 3. bir patlama daha yaşandığı iddia edildi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) yeni bir canlı bomba patladığı daha iddiaları var. Peki, son dakika TUSAŞ’ta patlama mı oldu?

Gündem

23.10.2024, 17:02

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı yapıldı. Bölgede çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edilirken 3. bir patlama daha yaşandığı iddia edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilk açıklamasında, “Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız” ifadelerine yer verildi.

TUSAŞ patlama

Saldırı ile birlikte TUSAŞ'tan patlama ve silah sesleri duyulurken bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk patlamanın ardından silah sesleri ve patlamaların devam ettiği söylendi.

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmaların devam ettiği kaydedilirken güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading