Yandex Metrica

Tüyler ürperten görüntü: Torunlarının gözleri önünde kurşuna dizildi!

Mersin'de  56 yaşındaki Salih Şahin, 2 torununu motosikletle evlerine götürürken, kimliği belirsiz bir motosikletli tarafından silahlı saldırıya uğradı.  

Gündem

25.06.2024, 12:35

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan ürkütücü olayda, 56 yaşındaki Salih Şahin, 2 torununu motosikletle evlerine götürürken, kimliği belirsiz bir motosikletli şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda ağır yaralana Şahin, hastaneye kaldırıldı. 

Saldırı anında tüyler ürperten görüntüler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mahir Çoğaç kimdir, neden öldürüldü? Mahir Çoğaç kimdir, neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

TORUNLAR KAÇARAK BİR EVE SIĞINDI 

Görüntülerde, Şahin'in torunlarıyla birlikte motosikletle ilerlerken, arkalarından gelen motosikletli şahsın tabanca ile ateş ettiği ve Şahin'in motosikletten düştüğü görülüyor. Saldırı sonrası panik halinde olan torunlar ise bir eve sığındı.

Açıköğretim ikinci üniversitede hangi bölümlere 35 yaş sınırı geldi? 35 yaşından küçükler ikinci üniversite kaydı yaptıramayacak mı? Açıköğretim ikinci üniversitede hangi bölümlere 35 yaş sınırı geldi? 35... Haberi Görüntüle

Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Erdoğan paylaşımına tepki: 'İftira ve yalanlarla ülkesinin suçlarını örtbas etme çabasında' Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Erdoğan paylaşımına tepki: 'İftira ve... Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR 

Ağır yaralanan Şahin, olay yerine sevk edilen ambulans ile Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin'in durumunun hayati tehlike taşıdığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırganın motosikletinin plakası ve kimliği henüz belirlenemedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading