Yandex Metrica

Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim?

Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Durukan Şekerleme'nin halka arızna onay verdi. Şirketin payları yakın zamanda halka arz edilecek ve Borsa İstanbul'da işlem görecek. Yatırımcılar ise Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim? sorularına yanıt aramaya başladı. Şirketin yüzde 5 ve üzerinde payı olan 3 ortağı bulunmaktadır. Yüzde 50 oranı ise Uğur Durukan'a ait. Peki Uğur Durukan kimdir?

Gündem

06.09.2024, 13:24

Durukan Şekerleme'nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından geçtiğimiz günlerde onaylandı. Halka arza katılmak isteyen vatandaşlar ise şirketin yapısını, mali durumunu ve sahibinin kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Durukan Şekerleme’nin halka arz büyüklüğü 722 milyon TL olacak. Halka arz hisse satış fiyatının ise 17 TL olacağı açıklandı. Durukan Şekerleme’nin halka açıklık oranı ise yüzde 31,58 olacak. 

Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni çalışma modellerinde neler değişecek? Çalışanlara büyük müjde! Tatiller uzuyor esnek mesai gündeme geliyor! Yeni... Haberi Görüntüle

DURUKAN ŞEKERLEME KİMİN, SAHİBİ KİM?

Şirketin yapısına baktımızda Durukan Şekerleme’nin yüzde 5 ve üzerinde payı olan 3 ortağı bulunduğu görülüyor. Şirket paylarının 50%’si Uğur Durukan’a, 45%’i Mahmut Nedim Durukan’a ve 5% Mehmet Ertuğrul Durukan’a aittir. 

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok edildi Suriye ve Irak'ın kuzeyinde büyük temizlik: Çok sayıda terörist yok... Haberi Görüntüle

UĞUR DURUKAN KİMDİR?

Uğur Durukan iş insanıdır. 

Uğur Durukan, Durukan Şekerleme Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Kurucusudur ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.

Uğur Durukan hem kimya mihendisliği hem de işletme mezunudur. 

12 yaşından bu yana ticaret hayatında yer alan Uğur Durukan kendisini ticaret alanında geliştirmiştir.

Uğur Durukan ayrıca Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri - Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Temsilciliği görevlerinde de bulunmuştur. 

Aralık 2011’de ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik Ödülleri” organizasyonunda gıda sektöründe “Yılın Girişimcisi Ödülü”ne layık görülen Durukan Şekerleme, sürekli ödüller almakta ve örnek bir işletme olarak anılmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarına bir hayli önem veren Durukan, ABD Teksas’ta “Durukan America” isimli bir şirket kurup vasıflı elemanlarıyla çok ciddi çalışmalar yapmaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi'ye 'Rabia': Uğurlarken bu işareti yaptı Haberi Görüntüle

DURUKAN ŞEKERLEME HALKA ARZ GELİRLERİ NEREDE KULLANILACAK?

Şirket halka arzdan elde edeceği geliri aşağıdaki gibi kullanmayı hedeflemektedir:

35-40% İlave makine alınması, fabrika kapalı alan inşaatı ve çatı güneş enerjisi yatırımı

40-45% İşletme sermayesi

25-30% Finansal borç ödemesi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading