Yandex Metrica

Sitede Ara

Ukrayna'dan İHA/SİHA karşılığında buğday ithalatı yapıldığı iddia edilmişti! Bakanlıktan açıklama

Ukrayna'dan İHA/SİHA karşılığında buğday ithalatı yapıldığı iddia edilmişti! Bakanlıktan açıklama

Ticaret Bakanlığı, Ukrayna'nın Türkiye'den satın aldığı İHA ve SİHA'ların ödemelerini buğday olarak yaptığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyadan paylaşılan "Ukrayna'nın ülkemizden satın aldığı İHA ve SİHA'ların ödemelerini buğday olarak yaptığı ve Türk buğdayının toprağa gömüldüğü" iddiası tamamen yalandır" ifadeleri kullanıldı.

Gündem

23.09.2024, 15:53

Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Ukrayna'nın, ülkemizden satın aldığı İHA/SİHA'ların ödemeleri buğday olarak yapıldı ve Türk buğdayı toprağa gömülüyor" iddiaları üzerine Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Ticaret Bakanlığı, Ukrayna'nın Türkiye'den satın aldığı İHA ve SİHA'ların ödemelerini buğday olarak yaptığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

13 Eylül Erzincan'da deprem mi oldu? Erzincan'da kaç büyüklüğünde deprem oldu merkez üssü neresi? 13 Eylül Erzincan'da deprem mi oldu? Erzincan'da kaç büyüklüğünde deprem... Haberi Görüntüle

''TAMAMEN YALAN''

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyadan paylaşılan "Ukrayna'nın ülkemizden satın aldığı İHA ve SİHA'ların ödemelerini buğday olarak yaptığı ve Türk buğdayının toprağa gömüldüğü" iddiası tamamen yalandır"

Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği karar şaşırttı! Kürdistan'a bekleriz demişti! Fenerbahçe'nin kongre üyesi Arda İlaldı için verdiği... Haberi Görüntüle

''EKONOMİYE SET ÇEKMEYİ AMAÇLIYOR''

Açıklamanın devamında "Bu tür yalan iddialar, uyum içerisinde ilerleyen dış ticaret ve tarım politikalarımız üzerinden hedeflerine emin adımlarla yürüyen ülkemiz ekonomisine set çekmeyi amaçlamaktadır" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading