Yandex Metrica

Sitede Ara

Ümraniye'de operasyon sırasında polise silahlı saldırı: Şehit ve yaralılar var

İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu bir polis memuru şehit olurken, biri polis iki kişi yaralandı. Ümraniye'de 1 polisi şehit edip 1 polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin suç dosyası kabarık çıktı.

Gündem

23.09.2024, 11:05

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde çeşitli suçlardan 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin Ihlamurkuyu Mahallesi'nde yakalanarak muhafaza altına alınmaya çalışıldığı esnada görevli memurlarla arasında arbede yaşandı. 

Ümraniye'deki teröristin saldırı ânı güvenlik kamerası kayıtlarına yansırken daha sonra polis ekiplerince gözaltına alındığı anları ise çevredeki vatandaşlar görüntüledi.  

Mardin'de skandal: DEM'li Ahmet Türk'ün 3 yeğeni belediyeye ait makam aracında adam dövdü Mardin'de skandal: DEM'li Ahmet Türk'ün 3 yeğeni belediyeye ait makam... Haberi Görüntüle

ŞEHİT VE YARALILAR VAR

Şüpheli şahıs, görevli memurun silahını alarak polislere ve çevredekilere ateş etti. Saldırıda kadın polis memuru Şeyda Yılmaz da karşılık verdi. Olayda, Şeyda Yılmaz ve polis memuru K.H.S. ile şüphelinin olay yerinde bulunan annesi P.G. yaralandı. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kadın polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Türkiye'den dünyaya soykırım davası çağrısı: 'Daha fazla ülke müdahil olmalı' Türkiye'den dünyaya soykırım davası çağrısı: 'Daha fazla ülke müdahil olmalı' Haberi Görüntüle

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Yaralı polis K.H.S. ile P.G'nin hastanedeki tedavilerinin sürüyor. Polis ekiplerinin çalışmasında zanlı Yunus Emre Geçti de yaralı şekilde gözaltına alındı. Ümraniye'de 1 polisi şehit edip 1 polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin geçmiş suç kayıtları ve eşgali.

21 Eylül Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatı | Biletler satışa çıktı mı? En ucuz bilet kaç TL? 21 Eylül Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatı | Biletler satışa çıktı mı?... Haberi Görüntüle

EMNİYETTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, şüpheli hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından tahkikat işlemlerine başlandığı belirtilerek, "Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve kahraman emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Dil birliğinde büyük adım: Türk Dünyası Ortak Alfabe Komisyonundan önemli karar! Dil birliğinde büyük adım: Türk Dünyası Ortak Alfabe Komisyonundan önemli... Haberi Görüntüle

OLAY ANI KAMERADA

Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Söz konusu görüntülerde polisin şüpheliyi etkisiz hale getirmeye çalıştığı görüldü. Bu esnada şüpheli, polisin silahını alarak ateş açtığı ve polisin de anında karşılık verdi. Şüpheli ateş açarak kaçarken, yaralanan polisin yanına ise diğer arkadaşları koşarak geldi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.




Habere Tepki Ver

0

1

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading