Umut Akyürek'in kızı kim, adı ne?

Umut Akyürek'in kızı kim, adı ne?

Şarkıcı Umut Akyürek'ten herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul'un madde bağımlısı oldğunu belirterek tedavi desteği istedi. Kızının kendisine ve babasına saldırdığını ifade eden Akyürek kendisini odaya kitlediğini belirtti. 

Gündem

17.10.2024, 09:42

Şarkıcı Umut Akyürek, sosyal medya hesabında takipçilerine seslendi. Kızının madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğunu iddia eden Akyürek yetkililerden yardım istedi. Akyürek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İki kez babasına saldırdı, beni de darp etti" dedi. Akyürek açıklamasında "Şöyle ki, benim kızımla ilgili bir takım sorunlarım olduğunu zaten biliyorsunuz. Uzun yılların sonunda bir programda dile getirmiştim psikolojik rahatsızlıkları olduğunu. Aslında işin boyutları çok daha farklı, çok daha karmaşık çünkü madde de kullanıyor. Hem de çok bilinçsizce... Tabii ki bilinçlisi olmaz ama adeta ölümüne... Çok kontrolsüzce o da psikiyatr rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda korkunç boyutlara vardı iş..." diyerek yetkililerden kızı için yardım istedi. Umut Akyürek geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada ise kızının yeni asistanı olduğunu duyurmuştu.

Afrin'de terör örgütüne operasyon: PKK/YPG'ye bağlı şebeke çökertildi Afrin'de terör örgütüne operasyon: PKK/YPG'ye bağlı şebeke çökertildi Haberi Görüntüle

UMUT AKYÜREK'İN KIZI KİM?

Umut Akyürek 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile evlenmişti. Bu evlilikten çiftin 2005 yılında kızları Melek Bal dünyaya gelmişti.

Afyon deprem bölgesi mi? Afyonkarahisar'da fay hattı var mı? Afyon deprem bölgesi mi? Afyonkarahisar'da fay hattı var mı? Haberi Görüntüle

MELEK BAL ERTUĞRUL KİMDİR?

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek ve Halk Müziği sanatçısı Oktay Ertuğrul'un kızı olan Melek Bal Ertuğrul 2005 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Baba tarafından aslen Elazığlıdır. 

Melek Bal Ertuğrul geçtiğimiz senelerde annesi Umut Akyürek'in asistanlığını yapıyordu.

İstanbul'dan Kars'a havalar BUZ kesecek! Kırım üzerinden TROF siklonu geliyor İstanbul'dan Kars'a havalar BUZ kesecek! Kırım üzerinden TROF siklonu geliyor Haberi Görüntüle

UMU AKYÜREK'TEN KIZI HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Umut Akyürek sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Kızım madde kullanıyor. Psikolojik sorunlar yaşıyor. Çok bilinçsizce kullanıyor. Bilinçlisi olmaz ama adeta ölümüne. Çok kontrolsüzce. Kendini frenleyemiyor. Hiçbir konuda. Psikiyatrik rahatsızlığı sebebiyle. Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Bu insanlar adeta serseri mayın gibi özgürce geziyorlar. Benim çocuğum da bu durumda. Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Hastaneye yatıramıyorum. Mahkeme sürecimiz var. Bekliyoruz. Korkuyoruz. Reşit olduğu için kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum. Çünkü korkuyoruz. Başına bir şey gelecek. Ya ölecek ya başına bir şey gelecek. Babasına daha önce 2 kez bıçaklı saldırıda bulundu ve beni darp etti. Ben şuanda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce defalarca çağırdık. Noluyo sonucunda? Hiçbir şey olmuyor. Polisler geliyorlar dil döküyorlar, en fazla götürüp nezarette ifade alınıyor falan filan... Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden üst üste yaşadığımız olaylar var. Madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde de bu illet var. Çünkü bu çocuklar bakın aileleri tarafından şikayet edilmişlerdi defalarca. Yirmi küsür suçları var ama hiçbir şey yapılmıyor. Bu insanlar serseri mayın gibi artık kime denk gelirse ortalıkta özgürce geziyorlar... Benim çocuğum da bu durumda."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading