Ünlü astrolog Bursa’yı büyük deprem için uyardı! Tarih ve saat verdi

Ünlü astrolog Bursa’yı büyük deprem için uyardı! Tarih ve saat verdi

Adını Kahramanmaraş depremi ile duyuran ünlü astrolog Cenk Varol tarih vererek Bursa’da 7.1 büyüklüğünde bir deprem beklediğini söyledi. Varol ayrıca depremin tarih ve saatini de verdi.

Gündem

02.10.2024, 15:22

'Kahramanmaraş Depremi'ni bilen adam' olarak sosyal medyada birçok takipçisi bulunan ünlü astrolog Cenk Varol, bu sefer Bursa’yı işaret ederek korkutan bir tahminde bulundu. Zaman zaman depremler konusunda tarih veren Varol’un hedefinde bu kez Bursa yer aldı.

Beklenen büyük Marmara Depremi konusuna da değinen Cenk Varol çarpıcı bir iddia ortaya attı. 2023 senesinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremini önceden tahmin ederek tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran astrolog, Bursa için korkutan bir senaryodan bahsetti.

Bursa Deprem

2024-2025 MEB E-sınav Uygulama İzleme Sorumlusu sınav görevli ücreti ne kadar? 2024-2025 MEB E-sınav Uygulama İzleme Sorumlusu sınav görevli ücreti ne... Haberi Görüntüle

BURSA İÇİN KORKUTAN DEPREM TAHMİNİ

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 14 Aralık 2024 Cumartesi sabahında saat 04.20’de 7.1 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia eden Varol, bunun sadece bir tahmin olduğunu ve asla kesinlik işaret etmediğinden söz etti.

Cenk Varol yaptığı paylaşımında, "6 Şubat depreminden önce uyardığımda bana hakaret ettiler, şimdi tekrar uyarıyorum. Büyük Marmara depreminin merkez üssü Bursa Gemlik olacak, büyüklüğü 7.1, saati 4.20 ve tarihi 14 Aralık 2024" ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading