Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü fenomen istismarı ortaya çıkardı! Kuzeninin yıllardır uğradığı tacizi detaylarıyla anlattı!

Ünlü fenomen istismarı ortaya çıkardı! Kuzeninin yıllardır uğradığı tacizi detaylarıyla anlattı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Muhamet Bettaş 17 yaşındaki kuzeninin kendisinden 45 yaş büyük eniştesi tarafından 3 yıldır istismar edildiğini ortaya çıkardı. İstismarın itiraf edildiğini ses kaydına alan ünlü fenomen, "Kuzenim şikayetçi oldu ama adam gözaltına alınıp serbest kaldı. Umarım bu olay yayılır ve o adam sokağa bile çıkamaz" diyerek yayınladığı video ile yardım istedi.

Gündem

30.08.2024, 12:58

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden 300 bin takipçisi bulunan ünlü fenomen Muhammet Bettaş 3 yıldır kendisinden 45 ya büyük eniştesi tarafından istismar edilen kuzeninin başına gelenleri anlattı. 

Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para ödül verildi? Yusuf Dikeç Olimpiyatlarda kaç para kazandı? Yusuf Dikeç'e kaç para... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMEN İSTİSMARI ORTAYA ÇIKARDI

Ünlü fenomen kuzenini kurtardığını ve Hatay'da yaşadıklarını belirterek başına gelen korkunç olayı anlattı. Fenomen Muhammet Bettaş, "İlk defa böyle bir konu için karşınıza geçtim çünkü yardımınıza ihtiyacım var. Dayımın kızı, teyzemin kocası olan eniştem tarafından son 3 yıldır istismar ediliyormuş. Bu kız şu an 17 yaşında ve her şey 14 yaşındayken başlamış. Bu olayı öğrendiğimden beri kendime gelemiyorum, ne yapabileceğimi ve nasıl yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Belki bu videoyu yayarak adalete sağlayabiliriz. Kuzenim yaşı küçük olduğu için adını vermeyeceğim ama adamın adı M.Ş.'dir.'' dedi.

Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl geldi? Ekrem İmamoğlu usûlsüz diploma iddiasına dava açamıyor: Girne'den İstanbul'a nasıl... Haberi Görüntüle

SİNİR KRİZİ SONRASI GERÇEKLER ANLAŞILDI

Kuzeninin sinir krizi geçirmesiyle ortaya çıkan olayı anlatan Bettaş, ''Olay kuzenimin iş yerinde sinir krizi geçirmesiyle ortaya çıkıyor. İş arkadaşları aile içinde sorunlar olduğunu anlayarak kuzenimle konuşmuşlar o da son 3 yıldır eniştesi tarafından istismar edildiğini anlatmış. Polise gidilip ifadeler alınıyor ve her şey ortaya çıkıyor. Adam gözaltına alındıktan 1 gün sonra serbest bırakılıyor." açıkladı.

5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim yapılacak mı? 5 Eylül benzine indirim mi geldi? Bu gece benzine indirim... Haberi Görüntüle

'ELİMDE SES KAYITLARI VAR'

Elinde kayıtlarının olduğunu belirten fenomen Bettaş, "İfadelerden anladığım kadarıyla olay şöyle başlıyor; dayım bir şeye sinirlenerek kızının telefonunu fırlatıyor, enişte de kuzenim ağladığı için onu 'Gel seni bize götüreyim' diyerek götürüyor. Kuzenim orada uyuyor ve gece üzerinde bir ağırlık hissediyor. Gerisini anlatmak istemiyorum. Düşünmek bile istemiyorum. Kız daha 14-15 yaşlarında neye uğradığını şaşırıyor. Ne olduğunu anlayamadığı için tepki veremiyor ve 3 yıl boyunca devam ediyor. Beni en çok çıldırtan şey ise adamın ifadesinde 'O beni ayarttı' demesi. 14 yaşındaki kızının kendisine vurularak onu ayarttığını iddia ediyor. Akıl mantık dışı. Bana en çok koyan da bunun gerçekten işe yarayabileceğini düşünüyor olması. Neyse ki eliminde ses kayıtları var." anlattı.

Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: 6 ilde şiddetli yağacak Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: 6 ilde şiddetli... Haberi Görüntüle

'NE OLACAĞINI BİLMİYORUZ'

Ses kayıtlarının ve videonun elinde olduğunu belirten fenomen Bettaş ne yapması gerektiğini bilmediğini belirterek, "Bir tane de videoları var ama açıp izleyemem. Elimizdeki tüm bu kanıtlara rağmen hala ne olacağını bilmiyoruz. Kuzenim için çok endişeliyiz. Böyle bir şeyi nasıl atlatacağını da bilmiyoruz. Adalet yerini bulduğunda mutlu olur diye düşünüyorum. Umarım bu olay yayılır ve o adam sokağa bile çıkamaz.'' açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading