Yandex Metrica

Ünlü iş adamı fenomenlerin para kasası çıktı! Neslin Güngen'in kasası her yerde aranıyor!

Ünlü iş adamı fenomenlerin para kasası çıktı! Neslin Güngen'in kasası her yerde aranıyor!

Dilan Polat'ın hocası olarak bilinen güzellik merkezi sahibi ünlü fenomen Neslin Güngen'in para kasasının ünlü iş adamı Gökhan Göz olduğu ortaya çıktı. Göz'ün evine yapılan operasyonda adresinde olmadığı  ve firar ettiği ortaya çıktı.

Gündem

12.07.2024, 16:40

Geçitğimiz günlerde ünlü sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Neslin Gügen ve eşi İnanç Güngen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince yürütülen 'Kuyu-8' operasyonları kapsamında gözaltına alınmışlardı.

Bolu Dağı Tüneli'ni kullanacaklar dikkat! İstanbul yönü yarın ulaşıma kapanıyor! Bolu Dağı Tüneli'ni kullanacaklar dikkat! İstanbul yönü yarın ulaşıma kapanıyor! Haberi Görüntüle

GÜNGEN ÇİFTİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Güngen çifti hakkında, "nitelikli dolandırıcılık","resmi belgede sahtecilik","suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlarından dolayı Emniyet Müdürüğü ekiplerince gözaltına alındı. 

İsrail'e övgü dizildi! Halk TV'de Haniye için skandal sözler: İsrail'e kafa tutan liderin icabına bakıldı İsrail'e övgü dizildi! Halk TV'de Haniye için skandal sözler: İsrail'e... Haberi Görüntüle

PARA KASASI GÖKHAN GÖZ 

Sosyal medyada Neslim Güngen olarak bilinen asıl adının ise Neslihan Güngen'in sorgusu devam ediyor. Emniyet ekipleri tarfından teknik takip sonusunda ise Güngen'in para kasasının ünlü iş adamı Gökhan Göz olduğu öğrenildi. 

Göz, iki yıl önce Şişli'de bir restoranda silah teşhirinde bulunmuş, polis ekiplerinin önünde silah çekmişti. Sosyal medyada büyük tepki toplayan olayda Göz uzun bir süre gündemden düşmemişti. 

Güngen'in gizli kasası olduğu iddia edilen iş adamı Göz'ün adresine operasyon düzenlendi ancak firari olduğu anlaşıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading