Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti!

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti!

İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, evinin 5'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Fenomen Aykut'un ölümünden sonra veda mektubu ortaya çıktı.

Gündem

24.09.2024, 14:21

Ünlü sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'deki  evinin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un aşağı düşmesinin ardından site güvenliğine haber verilirken polis ve ambulans ekipleri bölgeye sevk edildi. 

Düğüm çözüldü! Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu! İstanbul Adli Tıp’tan ilk bilgi geldi Düğüm çözüldü! Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu! İstanbul Adli... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMEN 5. KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini tespit ederken, Aykut'un cansız bedeni morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken Aykut'un sosyal medya hesabı Insatgram üzerinden 6 saat önce bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı mı? Güldür Güldür İsmail neden yok? İsmail (Alper Kul) programdan ayrıldı... Haberi Görüntüle

KİLO VERDİĞİ İÇİN İNTİHAR ETTİ

Kübra Aykut,"Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum." dedi. Ünlü fenomen Aylu'un ölmeden önce bir paylaşım daha yaptığı ve evini temizlediği öğrenildi.

Aykut'un intihar etmeden önce ise geriye bir mektup bıraktığı öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. nlü fenomen Kübra Aykut'un intihar mektubunda ise, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” yazdığı öğrenildi.

İkinci el araç ticaretinde yeni dönem! Bakanlıktan çarpıcı açıklama İkinci el araç ticaretinde yeni dönem! Bakanlıktan çarpıcı açıklama Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT HASTANEYE KOŞTU

Öte yandan 26 yaşındaki fenomen Kübra Aykut'un ölümünü duyan ünlü fenomen Dilan Polat'ta hastaneye gittiği öğrenildi.

RTÜK'ten Halk TV'ye 'Devlet Bahçeli' cezası! RTÜK'ten Halk TV'ye 'Devlet Bahçeli' cezası! Haberi Görüntüle

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Kübra Aykut, 'Kubrasal' ismiyle sosyal medya fenomeni olarak tanınıyordu. 26 yaşındaki Kübra Aykut İstanbul doğumlu ve Antalya’da yaşıyordu. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin çocuğu olan Kübra, enerjik ve neşeli kişiliğiyle biliniyordu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading