Yandex Metrica

Ünlü spor yazarından acı haber! Ahmet Çakır hayatını kaybetti

Ünlü spor yazarından acı haber! Ahmet Çakır hayatını kaybetti

Ünlü spor yazarından sevenlerine acı haber. Bir süredir beyin tümörü tedavisi gören spor yazarı Ahmet Çakır, 72 yaşında hayatını kaybetti.  

Gündem

16.09.2024, 14:41

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Ahmet Çakır'ın vefat haberini, "Mesleğin örnek insanlarından spor yazarı, üyemiz Ahmet Çakır'ı kaybettik. Merhumun cenazesiyle ilgili bilgi kısa sürede verilecektir. Allah rahmet eylesin." ifadeleri ile duyurdu.

İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası ne kadar, eğlenceye kimler katıldı, katılımcılar para ödedi mi?' İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası... Haberi Görüntüle

TÜRKÇEYİ EN İYİ KULLANAN YAZAR

Meslekle ilgili birçok ödülü bulunan Ahmet Çakır, 2 kez yılın gazetecisi ödülüne sahio olmuş, Türkçeyi en iyi kullanan yazar olarak seçilmişti.

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKIR KİMDİR?

1952 yılında Kastamonu'da dünyaya gelen Ahmet Çakır, 1960 yılında ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.

1969'da, öğrenim gördüğü Sultanahmet Ticaret Lisesi'nden ayrılıp askere gitti.

1978'de Beyoğlu Akşam Lisesi'ni, 1982'de ise İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi.

Ahmet Çakır, Günaydın, Hürgün, Hürriyet, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, Sabah-Fotomaç ve Radikal gazetelerinde çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading