Uraz Kaygılaroğlu'ndan pes dedirten TUSAŞ paylaşımı! 'Teröre lanet olsun' demek zor geldi! İşte ünlülerin TUŞAS saldırısı paylaşımları

Uraz Kaygılaroğlu'ndan pes dedirten TUSAŞ paylaşımı! 'Teröre lanet olsun' demek zor geldi! İşte ünlülerin TUŞAS saldırısı paylaşımları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan'daki tesislerine yönelik terör saldırısı ünlülerin de gündeminde. Sosyal medya hesaplarından saldırıya ilişkin paylaşımlar yapan şarkıcı ve oyuncular, şehitlere rahmet diledi, teröre lanet okudu. Son aylarda kadın cinayetleri konusunda tepkilerin odağındaki isim olan Uraz Kaygılaroğlu'nun ise saldırı sonrası sadece siyah ekran paylaşması tepki çekti.   

Gündem

24.10.2024, 14:30

Ankara Kahramankazan'da bulunan yerli silah sistemlerinin geliştirilmesinde önemli yere sahip TUSAŞ'a, dün gerçekleştirilen terör saldırısı Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 

5 TUSAŞ çalışanının şehit olduğu saldırı ile ilgili  ünlü isimler de paylaşım yaptı. 

Şiddetli kar geliyor! Meteoroloji'den kırmızı alarm! Okulları tatil edebilir Şiddetli kar geliyor! Meteoroloji'den kırmızı alarm! Okulları tatil edebilir Haberi Görüntüle

ÜNLÜLER TERÖR SALDIRISI İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Hadise

Hadise

Toplumsal tüm olaylara duyarlılığı ile bilinen şarkıcı Hadise, "Teröre lanet olsun." dedi, şehitlere rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi. 

Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi? Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi? Haberi Görüntüle

Gülşen

Gülşen

Şarkıcı Gülşen TUSAŞ saldırısı ilgili paylaşımında şunları yazdı: 

"Ankara TUSAŞ'taki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü lanetliyorum."

Ezgi Mola

Ezgi Mola

"Teröre lanet olsun" diyen oyuncu Ezgi Mola ise "Yapanlar yok olsun" dedi, "kaybettiğimiz kişilere rahmet, yakınlarına sabır dilerim" şeklinde paylaşım yaptı. 

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

Şarkıcı Zeynep Bastık, saldırı ile ilgili alıntıladığı bir bilgi notunu paylaştı ve altına duygularını yazdı: 

"Korkunç bir saldırı. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun."

Tarkan

Tarkan

Tarkan da terör saldırısı sebebiyle paylaşım yaptı. 

"Ankara TUSAŞ'ta gerçekleşen terör saldırısı çok üzücü ve endişe verici" diyen şarkıcı, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve terörü lanetliyorum" ifadesini kullandı. 

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Disney'in iptal ettiği Atatürk dizisinde başrolde olan Aras Bulut İynemli ise şunları yazdı:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre lanet olsun."

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Fatih'te iki genç kızın katledilmesi sonrası tepkilerin odağında olan Uraz Kaygılaroğlu ise siyah bir fotoğraf paylaşmayı tercih etti. 

Kaygılaroğlu'un şehitlere rahmet dilememesi ve teröre lanet mesajı paylaşmaması dikkat çekti. 

Melek Mosso

Melek Mosso

Şarkıcı Melek Mosso da Ankara'daki terör saldırısı sebebiyle paylaşım yapanlar arasındaydı. 

"TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısını kınıyorum. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Şarkıcı Gülben Ergen ise hastane odasındaki paylaşımlarıyla terör saldırısına tepki gösterdi. 

Serum takılan kolunun fotoğrafını paylaşan Ergen, "bazen dayanamaz insan" notunu düştü. 

Paylaşımlarında "Kahrolsun Terör, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa dilerim." dedi, "Bölemeyeceksiniz" vurgusu yaptı. 

İşte diğer ünlülerin paylaşımları: 

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading