Utanmadan dizide rol aldı! Yenidoğan çetesinin kilit ismi oyuncuğa soyunmuş!

Utanmadan dizide rol aldı! Yenidoğan çetesinin kilit ismi oyuncuğa soyunmuş!

Yenidoğan çetesi soruşturmasında yeni ifadeler ve şüphelilerle ilgili her geçen gün yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz'ın bebekler için 'fişlerini çekin' talimatı verirken aynı zamanda NOW kanalında yayınlanan 'Adım Farah' dizisinde oynadığı ortaya çıktı.

Gündem

22.10.2024, 18:41

'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında ruhsatı iptal edilen Medilife Beylikdüzü Hastanesinin başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz da dosyada şüpheli olarak yer aldı. Yılmaz'ın geçtiğimiz bir yıl NOW ekranlarında yayınlanan "Adım Farah" dizisinde kendi adıyla çocuk doktoru rolünde kamera karşısına geçtiği ortaya çıktı.

Hazırlanan iddianamede 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etme' suçlamasıyla yer alan Yılmaz'ın detaylı ifadesine ulaşıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının poşetle bahçeye atılmasına idari soruşturma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının poşetle bahçeye atılmasına idari soruşturma Haberi Görüntüle

DİZİDE ÇOCUK DOKTORU ROLÜNDE OYNADI

Hazırlanan iddianamede ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Örgüte Bilerek İsteyerek Yardım Etme” suçlamasıyla yer alan Ahmet Atilla Yılmaz’ın NOW kanalında yayınlanan ‘Adım Farah” adlı dizinin bir bölümünde kendi ismiyle doktor rolünü oynadığı ortaya çıktı.

Bakan Tunç, Yenidoğan Çetesi savcılarına tehdit için sert konuştu: Kimse savcılarımızı korkutamaz Bakan Tunç, Yenidoğan Çetesi savcılarına tehdit için sert konuştu: Kimse... Haberi Görüntüle

KENDİ ADINI KULLANDI 

Geçen yıl yayınlanan bir bölümde yer alan Yılmaz'ın dizide özel bir hastanede, Türk vatandaşı olmadığı için kayıt yapılamayan bir çocuğa yardım eden bir sahnede yer alıyor. Kendi ismiyle dikkat çeken bu ayrıntı sosyal medyada geniş yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading