Yandex Metrica

Uyum haftası kaç saat sürüyor? 2 Eylül'de uyum haftasında ders işlenecek mi?

Uyum haftası kaç saat sürüyor? 2 Eylül'de uyum haftasında ders işlenecek mi?

2024-2025 eğitim öğretim dönemi başladı. İlkokul 1. sınıf ve anaokulu öğrencileri için uyum haftası eğitimlerş 2 Eylül'de başladı. Öğrencilerin okullarına ve öğretmenlerine alışması için oldukça değerli olan uyum haftası eğitimlerinin kaç saat sürdüği ise veliler tarafından merak ediliyor. Peki Uyum haftası kaç saat sürüyor? 2 Eylül'de uyum haftasında ders işlenecek mi?

Gündem

02.09.2024, 09:10

Okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri uyum haftası eğitimlerine başladı. Okullarda öğrenciler için ilk zil çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen program bugün başladı.  Program 6 Eylül'e kadar sürecek.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon çıkacak mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon... Haberi Görüntüle

UYUM HAFTASI EĞİTİMLERİ KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Her gün bir kaç saat sürmesi beklenen uyum haftası eğitimlerinde çocukların okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına alışması sağlanıyor. Okullarda diğer öğrencilerin de olmayacağı için sakin bir ortamda okula alışan öğrencilerin okul ile bağının güçlü olması hedefleniyor. Uyum haftası eğitimlerinin kaç saat olacağı okuldan okula değişebilir.

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? 3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? Haberi Görüntüle

UYUM HAFTASI EĞİTİMİNDE DERS İŞLENİR Mİ?

Bu yıl okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ilk zil "uyum" eğitimi için bugün çaldı. Uyum haftası eğitimlerinde ders işlenmez. Oyunlar ve etkinlikler yapılır ve çocukların okula alışma süreci desteklenir.

Uyum haftası programında veliler, öğrenciler ve öğretmenler tanışma etkinlikleri ile desteklenecek.

Ordu'da üvey babaanne dehşeti: 2 yaşındaki torununu balkondan aşağı fırlattı Ordu'da üvey babaanne dehşeti: 2 yaşındaki torununu balkondan aşağı fırlattı Haberi Görüntüle

UYUM HAFTASI EĞİTİMLERİ NE ZAMAN?

Bu yıl eğitim öğretim yılı rehberlik çalışmaları ve okula uyum eğitimleri, okul öncesi eğitime ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için 2-3 Eylül'de düzenlenecek. Ortaokula başlayacak öğrenciler için ise 9 Eylül haftasında okula uyum için rehberlik çalışmaları yapılacak.

lkokula başlayacak öğrencilerin ailelerine eğitimin ilk gününde ailelerine yönelik "İlkokul 1. Sınıfa Uyum Haftası" sunumu yapılacak. Ailelere aynı gün çocuklarıyla okulun iç ve dış ortamı tanıtılacak. Uyum eğitiminin ikinci gününde ise okullarda uyum haftası etkinlikleri yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading