Yandex Metrica

Uyum haftasının ilk gününde kahreden olay: 7 yaşındaki Miray feci şekilde can verdi

Uyum haftasının ilk gününde kahreden olay: 7 yaşındaki Miray feci şekilde can verdi

Ordu'da uyum haftasının ilk gününde kahreden bir olay meydana geldi. Orddu'da öğretmenin okul bahçesinde aracıyla çarptığı 7 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti.

Gündem

02.09.2024, 14:29

Türkiye genelinde okullar 9 Eylül Pazartesi günü açılıyor ancak okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ilk zil, 'uyum' eğitimi için bugün çaldı.

Birçok öğrenci okuluna giderken uyum haftasının ilk gününde kahreden bir olay yaşandı. Olayın yaşandığı adres Ordu. 

19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli yakalandı 19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli... Haberi Görüntüle

7 YAŞINDAKİ MİRAY HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre; Saray Mahallesi'ndeki Gazi İlkokulu-Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Banu Kaya yönetimindeki otomobille bahçeye girdiği sırada, okula gelen öğrenci Miray Arslan'a çarptı. 7 yaşındaki Miray, kazada ağır yaralandı. Çevrediklerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. Miray, sağlık ekipleri tarafından Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Küçük çocuk, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi. 

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, hastaneye gelerek baba Yakup ile anne Eda Arslan'a başsağlığı dileklerini iletti. Öte yandan sürücü Kaya, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading