Üzerinde Cumhurbaşkanı'ma yazacak! AK Parti'den 'beyaz sandık' uygulaması: Vatandaşa talepleri sorulacak!

Üzerinde Cumhurbaşkanı'ma yazacak! AK Parti'den 'beyaz sandık' uygulaması: Vatandaşa talepleri sorulacak!

AK Parti, 8'nci Büyük Kongre'ye giden süreçte 'Türkiye Buluşmaları'nın ardından beyaz sandık uygulaması başlatarak vatandaşlara talepleri sorulacak. 

Gündem

10.10.2024, 13:06

AK Parti, finalini yaptığı Türkiye Buluşmaları'ndan sonra "beyaz sandık" uygulaması için düğmeye bastı. Uygulama sayesinde vatandaşların görüşlerini yazdığı mektuplar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırılacak ve Cumhurbaşkanı vatandaşın isteklerini okuyacak. 

Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor! Şahan Gökbakar hapis mi yatacak? 10 yıla kadar hapsi isteniyor! Haberi Görüntüle

BEYAZ SANDIK UYGULAMASI BAŞLIYOR

AK Parti, vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a görüşlerini daha kolay ulaştırabilmesi için "beyaz sandık" uygulaması için harekete geçti. 

Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ERDOĞAN'A SUNULACAK

Süzgeçten geçirilecek metinlerde gerekli durumlarda dönüş sağlanacak. Mektuplar bir sisteme kaydedilip algoritma ile içlerinden cumhurbaşkanının okuyacağı metin çıkarılacak. Bu şekilde vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 Kasım-Aralık'ta İstanbul'a kar yağar mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 Kasım-Aralık'ta İstanbul'a kar yağar... Haberi Görüntüle

AMAÇ VATANDAŞLA GÖNÜL BAĞINI ARTIRMAK

AK Parti kurulacak olan beyaz sandık uygulamasıyla vatandaş ile arasındaki gönül bağını artırmayı hedefliyor. Parti kaynakları bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırarak devam ettirileceğini, millet ile Erdoğan arasında yeni bir hat açacaklarını ifade ediyor. 

Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Nereye, hangi mezarlığa defnedilecek? Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Nereye, hangi mezarlığa defnedilecek? Haberi Görüntüle

TEŞKİLATA DA KAPALI ZARF USULÜ 

Delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AK Parti, tüm delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak. Böylelikle hem milletten hem kendi parti teşkilatından görüş alınmış olunacak. AK Parti'nin her ilçede 400'ü aşkın delegesi bulunuyor. Bu da Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin delegeye denk geliyor. 2028'e giden yolda hataya yer vermemek için bu uygulamalara benzer daha kapsayıcı ve daha kuşatıcı adımlar atılacağı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading