Yandex Metrica

Sitede Ara

Valilik harekete geçti! İlkokulda cinsel içerikli şarkı söyleyen rapçiye soruşturma

Valilik harekete geçti! İlkokulda cinsel içerikli şarkı söyleyen rapçiye soruşturma

Bursa'daki bir ilkokulun bahçesinde düzenlenen programda sosyal medyadaki bir şarkısıyla ünlenen rapçi şarkı söyledi. Küçük çocukların bulunduğu ortamda cinsel içerikli şarkı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Gündem

13.07.2024, 01:56

Bursa Valiliği, kentteki bir ilkokulda yaşları küçük çocukların da bulunduğu bir ortamda cinsel içerikli şarkı söylenmesi üzerine soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

Valilikten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesapları ile basın yayın organlarında "İlkokulda rezalet, küçük çocukları ahlaksızlıklarla zehirliyorlar" başlığı altında haberler yayınlandığı belirtildi.

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? İstanbul yönü açıldı mı? Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? İstanbul yönü açıldı mı? Haberi Görüntüle

"EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ GÖREVLENDİRİLMİŞTİR"

Açıklamada, "İlimizdeki bir okulda okulumuz personeli olmayan Emirhan Çakal isimli bir şahsın okul bahçesinde şarkı söylediği, bu şarkı sözlerinin ahlaki değerlere uygun olmadığı, çocukların psikolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyeceği göz önünde bulundurularak sorumluluğu bulunanlar hakkında valiliğimizce gerekli inceleme ve soruşturmayı yapmak üzere eğitim müfettişleri görevlendirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading