Yandex Metrica

Sitede Ara

Vatan Partisi kararını verdi: O ilde Cumhur İttifakı adayını destekleyecek

Vatan Partisi kararını verdi: O ilde Cumhur İttifakı adayını destekleyecek

Vatan Partisi, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Derya Bulut'u destekleme kararı aldı.

Gündem

17.02.2024, 15:51

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Demirkan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut'u destekleme kararı aldıklarını duyurdu.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"BİRLİKTE HAREKET ETMEYE HAZIRIZ"

Demirkan, Derya Bulut'un Kırklareli'ne hizmet sağlayacağına inandıklarını ifade ederek "Bu nedenle Cumhur İttifakı adayı Bulut'u destekleyeceğiz. Tabelalarda 'mutlu insanlar şehri' diyerek mutsuz insanların yaşadığı bir il olmaktan çıkarılıp daha olumlu, yaşanabilir il haline dönüşebilmesi için gerekli katkıları sunmaya hazırız. Birlikte hareket etmeye hazırız." diye konuştu.

Toplantıda konuşan MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ise Vatan Partisi'nin aldığı bu kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Cumhur İttifakı Kırklareki Belediye Başkan Adayı Derya Bulut ise şu ifadeleri kullandı: "Altyapısından üstyapısına kadar yeni yaşam alanlarının oluşacağı ve içerisinde hepimizin yaşamaktan gurur duyacağı bir kent meydana getirmek istiyoruz. O yüzden vatanını, milletini, bayrağını, Kırklareli'ni seven herkese kapımızı açmıştık. Sizler de bu çağrımızı karşılıksız bırakmadınız. Kırklareli Belediyesi bir siyasi partinin il başkanlığı değildir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading