Vatandaş tarafından anbean kayıt altına alındı: İETT otobüsü kural tanımadı

Vatandaş tarafından anbean kayıt altına alındı: İETT otobüsü kural tanımadı

İstanbul'da bir İETT otobüsü şoförünün kurallara uymayarak emniyet şeridinden ilerlediği anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Gündem

11.10.2024, 23:42

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin idaresindeki İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'ne (İETT) bağlı toplu taşıma araçlarının karıştığı olaylara hergün bir yenisi ekleniyor. 

İstanbul'da bir İETT otobüsü şoförünün kurallara uymayarak emniyet şeridinden ilerledi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

EMNİYET ŞERİDİNDE SEYRİNE DEVAM ETTİ

İstanbul Arnavutköy'de sabah saatlerinde 336 T isimli Taşoluk - Cebeci hattı seferini yapan İETT otobüsü şoförü Orman İşletme Şefliği mevkiinde otobüsü emniyet şeridine sokarak yolculuğa devam etti.

Son zamanlarda artan İETT otobüsü kazalarının ardından şoförün kural tanımaz bu hali başka bir sürücü tarafından dikkat çekerek kayıt altına alındı. Görüntülerde otobüs şoförünün herhangi acil bir durum olmamasına rağmen emniyet şeridine girerek sefere devam ettiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading