Verilen sözler tutuldu: Adıyaman'daki depremzedeler yeni konutlarına kavuştu

Verilen sözler tutuldu: Adıyaman'daki depremzedeler yeni konutlarına kavuştu

Adıyaman Valisi Osman Nuri Varol, yeni konutuna kavuşan aileyi ziyaretinde "Bizler de ailelerimizin yerleştiğini duyunca ziyaret etmek istedik ve onlarla birlikte çay içiyoruz. Hayırlı olsun. Öncelikle Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle ilk kuramızı çektik. Biten konutlarda teslimat sürecini de başlattık." dedi.

Gündem

24.02.2024, 09:18

Türkiye'yi yasa boğan on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve binlerce binanın yıkılmasına sebebiyet veren Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Devlet, milletiyle el ele yaraları sarmaya, acıları unutturmaya çalışıyor. Bu kapsamda evlerini laybeden depremzedeler için başlatılan konut seferberliği sonuçlarını veriyor. Adıyaman Valisi Osman Varol, Örenli bölgesinde yeni konutuna yerleşen Sonuç ailesine ziyarette bulundu.

Ankara'da kritik zirve! Ürdün Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor Ankara'da kritik zirve! Ürdün Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor Haberi Görüntüle

"HERKES YENİ KONUTUNA KAVUŞACAK"

İhtiyaç sahibi ailelerin kısa süre içerisinde evlerine kavuşacağını söyleyen Vali Varol, "Örenli bölgesindeki kalıcı konutlarımızda ilk çaylar demlendi. O da bize nasip oldu. Bizler de ailelerimizin yerleştiğini duyunca ziyaret etmek istedik ve onlarla birlikte çay içiyoruz. Hayırlı olsun. Öncelikle Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle ilk kuramızı çektik. Biten konutlarda teslimat sürecini de başlattık. Belirli planlar dahilinde teslimatları gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda ikinci kuramızı çekeceğiz." şeklinde konuştu.

Semih Çelik kimdir? İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü? Semih Çelik kimdir? İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i neden öldürdü? Haberi Görüntüle

"BU KADAR KISA SÜREDE OLACAĞINA TAHMİN ETMEMİŞTİM"

Sonuç ailesinden İsmet Sonuç ise devleti her zaman yanlarında bulduklarını ifade ederek ilk başlarda bu kadar kısa sürede evine yeniden kavuşacağını tahmin edemediğini anlattı. Sonuç, mutluluğunu dile getrirerek "Depremden sonra bir süre annemlerde kaldım, sonrasında da konteynere yerleşmiştim. Allah devlete zeval vermesin." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading