Yandex Metrica

Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor?

Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor?

Okullların açılmasına az bir süre kala aileler çocuklarının okul eksikliklerini tamamlamak için araştırmalara başladı. Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında çocuklarına ayakkabı almak isteyen velilerin sıkça karşılaştığı Vicco markası merak konusu oldu. Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor? soruları pek çok kişi tarafından soruluyor. Vicco'nun internet sitesinden alınan bilgilere göre Vicco Türkiye'de üretiliyor ve Türk malı ayakkabı markasıdır. 

Gündem

04.09.2024, 14:13

Çocuk ayakkabısı denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Vicco markası aileler tarafından büyük ilgi görüyor. Okul sezonunun başlamasına sayılı günler kala ayakkabılara olan talep de arttı. Çocuklarına sağlam, sağlıklı ve ortopedik bir ayakkabı almak isteyenler Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor? sorularına yanıt arıyor.

AK Partili Okul'dan İmamoğlu'na Vaniköy'deki kaçak yapı uyarısı: 'Neresinden bakarsanız bakın pislik kokuyor' AK Partili Okul'dan İmamoğlu'na Vaniköy'deki kaçak yapı uyarısı: 'Neresinden bakarsanız... Haberi Görüntüle

VİCCO AYAKKABI NE MALI?

Vicco ayakkabı internet sitesinde yer alan bilgilere göre Vicco markası bir Türk marasıdır. Vicco, ayakkabı sektöründe köklü bir geçmişe sahip Sportek Ayakkabıcılık tarafından 2005 yılında temelleri atılmıştır. Pek çok mağazası bulunan Vicco Türkiye'nin çocuklara özel tek ayakkabı markasıdır. Adını "çocuk ayakkabı uzmanlığı " ile duyuran çocukların ayakkabıcısı Vicco, kendi kategorisinde Türkiye'nin en geniş, dünyanın sayılı ürün gamına sahiptir.

Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür ağladı Narin toprağa verildi spiker Sena Alkan canlı yayında hüngür hüngür... Haberi Görüntüle

VİCCO TÜRK MALI MI?

Sportek Ayakkabı Sanayi tarafından üretilen bir marka olan Vicco 6000 metrekarelik tesisinde, gelişmiş teknolojik imkanları kullanarak büyük bir titizlikle üretim yapıyor. Vicco, Ar-Ge çalışmaları ve teknik analizleri uluslararası normlara uygun olarak gerçekleştirmekte, bağımsız laboratuvarlar tarafından denetlenmektedir. Türkiye'nin farklı illerinde yer alan 36 konsept mağazası Türkiye genelinde 1300 farklı perakende satış noktası bulunuyor. 

İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

ÇOCUKLARA ÖZEL AYAKKABI TASARIMLARI

Her sezon çocuklara özel 1000'i aşkın tasarımla çocuk ayakkabı modasına yön veren Vicco, yılda 1,5 milyon çift ayakkabı üretimi gerçekleştirirken güncel moda değerlerini sağlıklı tasarımlar ile buluşturarak tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading