Yandex Metrica

Vicdansızlığın böylesi! 10 yaşındaki çocuk gürültü yaptığı için öldürüldü!

Vicdansızlığın böylesi! 10 yaşındaki çocuk gürültü yaptığı için öldürüldü!

Gaziantep'te bir manav 10 yaşındaki çocuğu gürültü yaptığı gerekçesiyle öldürdü. Sonrasında ise kaçarak izini kaybettirdi.   

Gündem

28.08.2024, 10:04

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 10 yaşındaki Emir Baki B. isimli küçük çocuk aynı mahallede esnaflık yapan bir manav tarafından fazla ses yaptığı gerekçesiyle vuruldu.

İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar kaçamıyor İzmir Körfezi'ndeki canlı ölümleri sürüyor! Orta körfez de kirli, balıklar... Haberi Görüntüle

GÜRÜLTÜ YAPTIĞI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan çocuk çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye götürülen 10 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Binali Yıldırım'dan kılıç çeken teğmenlere ilişkin açıklama: Halkın gücü üzerinde başka güç yok! Binali Yıldırım'dan kılıç çeken teğmenlere ilişkin açıklama: Halkın gücü üzerinde... Haberi Görüntüle

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Çocuğun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken gülütlü yaptığı için öldüren manav ise kaçaarak izini kaybettirdiği öğrenildi. Polis ekiplerinin katil zanlısını arama çalışmaları başlattığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading