Yandex Metrica

Victoria Lopez kimdir? Victoria Lopez neden öldü?

Victoria Lopez kimdir? Victoria Lopez neden öldü?

Nilüfer Belediyespor voleybol takımına geçtiğimiz aylarda transfer olan Porto Rikolu oyuncu Victoria Lopez'den acı haber geldi. Victoria Lopez Bursa'da kaldığı apartman dairesinde ölü olarak bulundu. Voleybol camiasını yasa boğan ölüm sonrası Victoria Lopez kimdir? Victoria Lopez neden öldü? sorusu sorulmaya başlandı. Oyuncunun kesim ölüm nedeni için otopsi yapılacağı açıklandı. Savcılığın da soruşturma başlattığı belirtildi.

Gündem

30.08.2024, 09:31

Nilüfer Belediyespor forması giyen Porto Rikolu Victoria Lopez antrenmanlara katılmadı. Aramalara da cevap vermemesi üzerine oyuncunun evine giden kulüp yetkilileri genç sporcuyu yatağında hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine sağlık ekipleri geldi ve genç oyuncunun hayatını kaybettiği belirtildi. Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesinde apartman dairesinde kalan Victoria Lopez henüz 3 hafta önce Türkiye'ye gelmişti. Victoria Lopez'in ölüm nedeni ise merak konusu oldu. 

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

VİCTORİA LOPEZ NEDEN ÖLDÜ?

Victoria Lopez yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor'a henüz 3 hafta önce transfer olan 29 yaşındaki sporcumuzun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden sonra netlik kazanacak. Kulüpten yapılan açıklamada ise oyuncunun sağlık kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmadığı yönünde.  Kulüp Müdürü Kenan Daştan, "Kendisini üç hafta önce transfer ettik. Pilar Marie Victoria Lopez takımımızdaki üç yabancı oyundan biri. Kendilerine Beşevler Mahallesi'nde apartmandan daireler tuttuk. Bugün yapılan idmana kendisi katılmadı. Merak ettik. Kendisini telefon ile defalarca aradık. Ama ulaşamadık. Arkadaşlarımız evine gidince çilingir ile kilitli olan kapıyı açtığımızda oyunumuzu yatağında ölmüş olarak bulduk. Polise haber verdik. Görevliler, herhangi bir şüpheli durumun olmadığını söylediler" dedi.

Dışişleri Bakanlığı duyurdu: İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Eygi'nin naaşı, Türkiye'ye getirilecek Dışişleri Bakanlığı duyurdu: İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Eygi'nin naaşı, Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

VİCTORİA LOPEZ KİMDİR? 

Victoria Lopez Porto Riko kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi profesyonel takımlarından Nilüfer Belediyespor'da smaçör mevkiinde oynuyordu. 

Nilüfer Belediyespor'a 3 hafta önce transfer olan Victoria Lopez yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu.

Porto Rikolu profesyonel voleybolcu daha önce Teksas Üniversitesi, Arkansas Üniversitesi, P2P Givova Baronissi, Béziers Volley, Volley-Ball Club Chamalières ve Criollas de Caguas kulüplerinde forma giydi.

Victoria Lopez kim.jpg

Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan Polat bonusu kazandınız Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan... Haberi Görüntüle

KULUBİNDEN TAZİYE MESAJI YAYIMLANDI

Nilüfer Belediyespor'dan oyuncuarının vefatı üzerine taziye mesajı yayımlandı. Mesajda "Henüz genç yaşında, hem sporculuğu hem de karakteriyle örnek bir isim olan Pilar Marie Victoria'nın ani kaybı, hepimizi derinden sarsmıştır. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumuz kısa süre içinde, takımımıza ve camiamıza olan katkılarını her zaman hatırlayacağız. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading