Vural Çelik cenaze töreni ne zaman? Cenazesi nereye defnedilecek?

Vural Çelik cenaze töreni ne zaman? Cenazesi nereye defnedilecek?

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu rolü ile milyonların sevgisini kazanan oyuncu Vural Çelik 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vural Çelik cenaze töreni ne zaman? Cenazesi nereye defnedilecek? soruları sorulurken Birol Güven'den cenaze programına dair açıklama geldi.

Gündem

18.10.2024, 11:08

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan Vural Çelik 51 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evinde ölü bulunan Vural Çelik'in vefat haberini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabından duyurdu. Güven, "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini paylaştı. 

Pelin Karaca kimdir? Katili yakalandı mı? Pelin Karaca kimdir? Katili yakalandı mı? Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Birol Güven, "Sevgili Vural Çelik’in cenazesini yarın ( 19 Ekim ) öğle namazında Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden kaldırmak istiyoruz ancak işlemler tamamlanmadığı için henüz netleştiremedik. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağım. Ama bugüne yetişmeyeceği kesin." dedi. 

Vural Çelik Avrupa Yakası'ndaki Kubilay rolü ile tanınmıştı. 

“Bir Demet Tiyatro” ile ekran macerasına başlayan Vural Çelik, Seksenler,  Yahşi Cazibe, G.O.R.A, Organize İşler ile adını duyurdu. 

Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti.

Vural Çelik'in vefat haberi Türk sanat dünyasında büyük bir üzüntü yarattı. 

Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım oldu! Görenler rezil paylaşımlara inanamadı! İkbal Uzuner'in katledilmesi TikTok çöplüğünde akım... Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK NEDEN ÖLDÜ?

Vural Çelik'in ölüm nedenine dair henüz bir açıklama gelmedi. 

Vural Çelik bir açıklamasında "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım, katım, villam olmuştu" demişti.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading