Vural Çelik evli mi, bekar mı? Vural Çelik'in eşi kimdir?

Vural Çelik evli mi, bekar mı? Vural Çelik'in eşi kimdir?

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay karakterine hayat veren Vural Çelik, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölümünün ardından Vural Çelik’in evli olup olmadığı ve eşinin adı merak edildi. Peki, Vural Çelik evli miydi, bekar mı?

Gündem

18.10.2024, 10:57

Avrupa Yakası ve Seksenler dizisinde canlandırdığı karakterlerle hafızalarda yer edinen oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında yaşamını yitirdi. Kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan usta oyuncunun ölüm haberini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven verdi.

Manisa'da yanardağ mı var? Yanardağ nerede, hangi ilçede? Manisa'da yanardağ mı var? Yanardağ nerede, hangi ilçede? Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik 18 Mart 1973 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan usta oyuncu lise çağlarında arkadaşlarını güldürürdü. 1989 yılında başvuru yaptığı Levent Kırca Tiyatrosu'na oradan da Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi.

Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar ile tanıştıktan sonra organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonrasında Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Vural Çelik

Ata Demirer'in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine girerek Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. En son oynadığı dizi Seksenler dizisinde de Niyazi karakterine hayat verdi.

Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4 yılda 3 kıtada 115 bin tahliye! Türkiye vatandaşlarını en hızlı tahliye eden tek ülke: Son 4... Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK EVLİ Mİ?

Oyuncu Vural Çelik evli değildir. Hiç evlilik yapamayan Çelik’in eşi yoktur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading