Sitede Ara

Walmart Türkiye'de market mi açacak? Walmart iş başvurusu nereden, nasıl yapılır?

Walmart Türkiye'de market mi açacak? Walmart iş başvurusu nereden, nasıl yapılır?

ABD merkezli perkande devi Walmart'ın Türkiye planı belli oldu. Pek çok ülkede faaliyette olan Walmart'ın Türkiye'de ofis açmayı düşündüğü belirtildi. Yaşanan gelişme Türk perakende pazarında heyecana neden oldu. Walmart Türkiye'de market mi açacak? Walmart iş başvurusu nereden, nasıl yapılır? soruları ise iş arayanlar tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

25.10.2024, 17:41

Dünyanın perakende devi ve ABD'nin en büyük şirketleri arasında yer alan Walmart'ın Türkiye'de ofis açma planı olduğu öğrenildi. Açıklama Amerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu'ndan geldi. Walmart'ın ABD'nin perakende sektörünün yaklaşık yüzde 10-15'ini yönettiği vurgulanan açıklamada dev perakende şirketinin Türkiye'den alımlara başlayacağı iddia edildi. 

Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın Elazığ'da okul var mı? Elazığ'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? 17 Ekim yarın... Haberi Görüntüle

WALMART TÜRKİYE'DE MARKET Mİ AÇACAK?

Walmart'ın Türkiye planları içinde kısa dönemde bir market açma düşüncesi yok.  Walmart'ın Türkiye'de ofis açacağı duyuruldu.

4 çocuğun eşini ve kendisini öldürmüştü! Gaziantep'teki aile katliamında korkunç mezarlık iddiası: Kan içtim! 4 çocuğun eşini ve kendisini öldürmüştü! Gaziantep'teki aile katliamında korkunç... Haberi Görüntüle

WALMART TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Walmart'ın Türkiye'de ofis açma sürecinde nihayi karar verildiğinde iş ilanları da platformlar üzerinden duyurulmaya başlanacaktır. Özellikle İngilizce bilen pazarlama uzmanlarının alınması beklenebilir. 

Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu kaç yaşında, nereli? Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

WALMART TÜRKİYE PLANI

AmChams Avrasya Ekonomi Zirvesi İstanbul'da yapıldı.  Amerikan Şirketler Derneği (AmCham) Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu Türkiye'den ABD'ye ihracatın önemli ölçüde arttığını belirterek, otomobil, makine, tekstil, kimya ürünleri ve mobilya gibi alanlarda son dönemlerde ciddi bir talep olduğunu aktardı. Walmart'ın Türkiye'den alımlara başlayacağını belirten Turnaoğlu, "Mobilya ve dondurulmuş gıda gibi ürünler, şu anda Türkiye'yi tedarik merkezi olarak gördükleri alanlar arasında," dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading