WhatsApp taleplere karşılık verdi: Hasretle beklenen özellik geliyor! Sevindiren gelişme...

WhatsApp taleplere karşılık verdi: Hasretle beklenen özellik geliyor! Sevindiren gelişme...

WhatsApp, birçok cihaz desteğiyle beraber kullandığı özelliğini genişletme kararı aldı. Mesajlaşma uygulaması, diğer cihazlardan da kişi özelliğini testini yapmaya koyuldu. Getirilen bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar, tablet ve bilgisayar üzerinden rehberine yönelmeden kullanıcı ekleyebilecek.

Gündem

22.10.2024, 18:29

Sosyal medya devi Meta, WhatsApp​'a  ilişkin çalışmalarını sürdürüyor. Her geçen gün alanlarını genişletmeyi başaran Meta, deneyimini geliştirmeyi sürdürüyor. WhatsApp, bir müddettir üzerinde çalışmış olduğu bir kişi ekleme özelliğini test aşama noktasına ulaştı. Girmiş olduğu bu değişim süreciyle beraber WhatsApp hem mevcut kullanıcılarını hem de hem de yeni kullanıcılar kazanmayı hedefliyor.

WhatsApp kullanıcılarının en sık dile getirdiği sorunlardan biri, uygulamaya birden fazla cihazdan giriş yapabilmelerine rağmen yalnızca telefon üzerinden rehbere kişi ekleme zorunluluğuydu. Bilgisayar veya tablet üzerinden WhatsApp’ı kullananlar, bu durumun büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorlardı. Bu kısıtlama, kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen önemli bir nokta olarak öne çıkıyordu.

Meta, WhatsApp’ın çoklu cihaz desteğini genişleterek önemli bir yenilik gerçekleştirdi. Engadget.com’un haberine göre, yeni test aşamasındaki bir özellikle kullanıcılar, artık WhatsApp’a sadece telefonları üzerinden değil, giriş yaptıkları diğer cihazlardan da kişi ekleyebilecekler.

Bu yeni çoklu cihaz iletişim özelliğinin, önümüzdeki haftalar ve aylarda tüm kullanıcılara kademeli olarak sunulacağı belirtildi. Yani PC, tablet ve diğer bağlı cihazlar üzerinden WhatsApp kişilerini yönetmek isteyenler, biraz daha sabretmek zorunda kalacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading