X'e (Twitter) erişim engeli mi geldi? Twitter çöktü mü kapandı mı?

X'e (Twitter) erişim engeli mi geldi? Twitter çöktü mü kapandı mı?

TUSAŞ'ta meydana gelen saldırı sonrası X'de (Twitter) bazı kullanıcılar yavaşlama olduğunu iddia etti. Peki Twitter'a erişim engeli mi geldi. X kapandı mı?

Gündem

23.10.2024, 18:07

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın bir terör saldırısı olduğunu belirten sosyal medya platformlarında yavaşlama dikkat çekti. Peki Twitter çöktü mü kapandı mı?

Instagram ve Facebook gibi Türkiye’de en fazla kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter’ı kullanmak isteyen kullanıcılar 23 Ekim 2024 günü yavaşlama ile karşı karşıya kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'değişim' sinyali verdiği Kabine toplanıyor: Masada hangi konular var? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'değişim' sinyali verdiği Kabine toplanıyor: Masada hangi konular... Haberi Görüntüle

TWİTTER NEDEN YAVAŞ?

Sosyal medya uygulamasını kullanmak isteyen kişiler “bir şeyler yanlış gitti” hatası ile karşı karşıya kalıyor. X platformundaki problem için henüz resmi bir açıklama gelmezken yavaşlamanın bazı kullanıcıları etkilediği öne sürülüyor.

Twitter’da meydana gelen problemin kısa süre içerisinde giderilmesi ve uygulamanın yeniden normale dönmesi bekleniyor.

İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı! 23 Ekim İtibarıyla doluluk oranı ne kadar? İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı!... Haberi Görüntüle

X TWİTTER KAPATILDI MI?

X'ın (Twitter) yavaşlamasının ardından X  kapatıldı mı sorusu gündeme geldi. Kullanıcılar tarafından X'e giriş yapılamamasının ardından pek çok kullanıcı araştırma gerçekleştiriyor. Henüz kapatıldığına dair bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Nerede bu itfaiye! Vatandaşlardan İBB'ye haklı sitem: Yandı bitti kül oldu ekip anca geldi Nerede bu itfaiye! Vatandaşlardan İBB'ye haklı sitem: Yandı bitti kül... Haberi Görüntüle

X (TWİTTER) ÇÖKTÜ MÜ, KAPANDI MI 23 EKİM?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlama sonrası Twitter'da yavaşlama olduğu iddia ediliyor. Fakat şu an için X'e eski adıyla Twitter'a bir erişim engeli bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading