Yandex Metrica

Yabancı dil öğrenmeye artık gerek kalmadı: Yapay zeka sizin yerinize istediğiniz dili konuşuyor!

Yabancı dil öğrenmeye artık gerek kalmadı: Yapay zeka sizin yerinize istediğiniz dili konuşuyor!

Artık kariyer için yabancı dil öğrenme 'Çağı' tarihin tozlu raflarına karışıyor. Rask AI, konuşmalarınızı anlık olarak 135 dilde çevirebiliyor.   

Gündem

31.05.2024, 15:38

Rask AI, online toplantılara katılım sağlayan, yabancı dil eksikliği yaşayan kişilerin tüm dertlerini ortadan kaldıracak yeni bir teknolojiye imza attı. İnternet üzerinden gerçekleştirdiğiniz toplantılara yapay zeka sayesinde dublaj ekleyebilir ve istediğiniz dilde konuşabilirsiniz.

Rask AI, sizin sesinizi klonluyor, karşınızdaki kişi hangi dili konuşuyorsa hemen onun anlayacağı dilden çeviri yapıyor. Firma bu özelliği çok kısa sürede herkesin kullanımına açmaya hazırlanırken bu yapay zeka Türkiye'de adından sık sık bahsettirmeye hazırlanıyor.

ÖSYM duyurdu! YKS eğitim bilgisi güncelleme nasıl, nereden yapılır? ÖSYM duyurdu! YKS eğitim bilgisi güncelleme nasıl, nereden yapılır? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İÇİN ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR

Rask AI'yi deneyimleyen bir kullanıcı, Türkçe yapay zeka seslendirmesinin oldukça iyi çalıştığını, bütün online toplantılarımızı kolaylaştıracağını öne sürdü.

Normalde ses klonlamada önce kaynak verilir ardından ses klonların ve bunun ardından da sunulur. Rask AI, tarafından geliştirilen sistem ise işi daha dinamik hale getiriyor. 

Artık beyazlığı kalmayacak! Salda Gölü'nde tepki çeken görüntü: Etrafına asfalt döküldü! Artık beyazlığı kalmayacak! Salda Gölü'nde tepki çeken görüntü: Etrafına asfalt ... Haberi Görüntüle

RASK Ai NEDİR?

Rask AI, farklı dillerde seslendirme yapan bir yapay zekâ aracıdır. Çeviri yaptığı dillerin sayısı 135, Türkçe dâhil.

29'dan fazla farklı dilde ses klonları oluşturulabiliyor, 5 saate kadar videolarınızı istediğiniz dilde çeviri yaparak, sunuma hazır hale getirebiliyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading