Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak?

Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak?

Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak? TFF başkanlık seçiminde 5 oy farkla başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu göreve gelir gelmez yapacağı işleri açıkladı. İbrahim Hacıosmanoğlu yabancı kuralının değişeceğini açıkladı. 

Gündem

20.07.2024, 12:05

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) son düzenlemesinde yabancı oyuncu sayısının 12'ye düşürülmesi gerektiğini belirtmişti. Bu karar Türk kulüpleri için maddi açıdan büyük bir kayıp anlamına geliyordu. Oyuncularını elden çıkarmak zorunda olan takımlar pek çok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorundaydı.  özellikle 4 büyük takım olan Galatasaray ,Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kadrolarında birçok yabancı oyuncu olması nedeniyle kulüpler bu kurala karşı çıkıyordu. TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yabancı kuralının değişeceğini açıkladı.

Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı Afyonkarahisar'da korkutan deprem! AFAD, depremin şiddetini açıkladı Haberi Görüntüle

YABANCI KURALI DEĞİŞECEK Mİ?

Mehmet Büyükekşi'ye karşı seçimi kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu vaatlerini açıklamıştı. Hacıosmanoğlu'nun vaatleri arasında yabancı kuralının değişmesi de var. Hacıosmanoğlu açıklamasında "Bunun sınırlaması olmaz, niteliği olur. Mevcut haliyle kalmayacak. Kulüplerimizle orta noktayı bulacağız, nitelikli hale götüreceğiz" demişti.

Furkan Olgun kimdir, neden öldü? Furkan Olgun kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

TAKIMLAR EN FAZLA KAÇ YABANCI OYUNCU OYNATACAK?

İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamasına göre mevcuttaki 12 yabancı kuralı değişecek. Yabancı kuralı değişmeden önce kulüplerin görüşü alıncak ve ortak bir noktada buluşulacak. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading